Nu solliciteren

Stagiaire Recruiter gezocht!

Functie Stagiare Recruiter
Opleidingsniveau MBO niveau 1, MBO niveau 2, MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Weesp
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 12 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding € 500
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wat ga je doen?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) die de dynamiek van de uitzendbranche wil leren kennen. Ben jij energiek, proactief, kan je goed zelfstandig werken en ben je voor minimaal 4 maanden beschikbaar? Dan hebben wij de ideale leeromgeving voor jou!

Wij bieden jou de gelegenheid kennis te maken met de uitzendbranche en de werkzaamheden die plaatsvinden op een vestiging. Wij leren jou hoe het proces van uitzenden werkt, van werving van uitzendkrachten tot relatiebeheer en sales. Je leert de basisvaardigheden die nodig zijn bij het maken van de optimale match tussen vacatures van bedrijven en werkzoekenden. Je leert wat begrippen als een zakelijke werkhouding, professionaliteit en werkdruk in de praktijk betekenen.

Je werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit de volgende taken maar wil jij meer doen dan deze taken? Dat kan uiteraard. Samen met jou stellen wij een takenpakket samen waar jij gedurende je stageperiode mee aan de slag gaat.

Heb je een P&O achtergrond? Dan leren wij jou graag alles op het gebied van werving van uitzendkrachten, het voeren van sollicitatiegesprekken, het bemiddelen van de kandidaat richting organisaties, het schrijven van vacatureteksten, arbo-wetgeving, salarisadministratie en CAO’s.

Heb je een commerciële achtergrond en zoek je een meer salesgeoriënteerde stage of een combinatie van bovenstaande, dan hebben wij daar volop mogelijkheden voor.

Kortom, je krijgt uitdagende werkzaamheden en ook nog eens veel verantwoordelijkheid!

Jouw kwaliteiten

Wat krijg je ervoor terug? Een super werksfeer, waar je veel begeleiding en training krijgt.

Wij bieden:

dit bedrijf biedt jouw de mogelijkheid om jouw kennis verder te ontwikkelen in de praktijk! Dit kan binnen een gezellige organisatie waar plezier en ontwikkeling centraal staat! Daarnaast verzorgen wij dagelijks de lunch

Ook ontvang je een stagevergoeding van 500 euro bij een fulltime stageweek. Werktijden zijn van 07.30 uur tot 17.00 uur.

Waar ga je werken?

dit bedrijf is de schakel tussen werkzoekenden en werkgevers. Dat klinkt simpel, maar dat is het niet. De perfecte match is niet zomaar het verbinden van een willekeurige werkzoekende met een openstaande vacature. De perfecte match is wanneer de nieuwe werknemer het werk kan doen waarnaar vraag is én dezelfde normen en waarden heeft als de werkgever. Als de werknemer blij wordt van de nieuwe baan en de werkgever blij wordt van de nieuwe werknemer, pas dan zijn we tevreden bij dit bedrijf.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.