Nu solliciteren

dit bedrijf

Functie Dierenambulance Chauffeur
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4
Locatie Zwolle
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 1 - 24 maanden
Stagesoorten Meewerkstage , Afstudeerstage
Stagevergoeding Zie salaris opmerking
Salaris opmerking Geen vergoeding beschikbaar.
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Als dierenambulance zijn we 24/7 in touw om hulpbehoevende dieren te voorzien van de hulp die zij nodig hebben. Om dit te kunnen doen hebben we altijd chauffeurs beschikbaar om de meldingen op te pakken. Hun primaire taak is hulpverlening en op drukke dagen zijn zij vaak continu aan het rijden.

Werkzaamheden

Als chauffeur ga je eventueel samen met je bijrijder op meldingen af. Onderweg stemmen jullie samen af hoe je denkt de melding aan te gaan pakken. Hoe zit het met veiligheid, denk aan drukke wegen en wat denk je nodig te hebben en moet je direct uit de auto halen? De chauffeur vormt een team samen met de bijrijder en samen handel je de melding af.

Gewenste profiel

• je hebt een geldig B-rijbewijs met minimaal 2 jaar rijervaring • je bent zorgvuldig, stressbestendig, flexibel en weet prioriteiten te stellen • je bent bereid tot het werken tijdens avond- en nachturen (inzet ‘s nachts komt niet vaak voor), en in overleg in het weekend en op feestdagen. • En wat ook heel belangrijk is: je hebt een hart voor dier èn mens

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.