Nu solliciteren

Stagiair(e) marketing & communicatie MBO/HBO

Functie Marketeer
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Werkendam
Uren per week 20 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 1 - 12 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding € 500
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wil jij graag nuttige werkervaring opdoen? Lijkt het je leuk om aan de slag te gaan in een organisatie waar online verkoop en internet marketing een belangrijke rol spelen? Solliciteer dan op deze stage.

Werkzaamheden

Ben jij die gemotiveerde stagiar(e) marketing en communicatie die voor minimaal 4 maanden beschikbaar is? Binnen deze functie kun je op de werkvloer veel leren. Je werkt in een klein team in een groeiend bedrijf. Je gaat vooral aan de slag met online marketing. We hebben in de organisatie onder andere een aantal websites, waaronder een eigen webshop, diverse Google Ads en Shopping campagnes en tal van tools in gebruik om de marketingactiviteiten uit te bouwen, te managen en te monitoren. Ook de inzet van social media zal een van jouw speerpunten worden. Daarnaast zijn we benieuwd naar jouw input voor offline marketing.

Coaching tijdens jouw stage vinden wij belangrijk. Je komt tenslotte om iets te leren. Je wordt 1 op 1 gekoppeld aan Rik die jouw begeleider en sparringpartner wordt. Creativiteit, goede communicatie en hardop denken is belangrijk. Er zijn flexibele werktijden, afhankelijk van jouw mogelijkheden om te reizen en je bijbaan.

Wat bieden wij

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.