Nu solliciteren

Stage grafisch vormgever!

Functie Vormgever
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4
Locatie Leusden
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 1 - 5 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking Marktconforme vergoeding.
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Volg jij een grafische opleiding op Nimeto, op het Grafisch Lyceum of een andere MBO school? Wij hebben een uitdagende stageplaats waarbij jij voor meerdere bedrijven de vormgeving mag doen. Dit doe jij met veel enthousiasme en gedrevenheid onder begeleiding van onze afgestudeerde grafisch vormgeefster. Zij geeft feedback, tips en vind jouw inbreng waardevol.

We willen met name dat jij een waardevolle stage hebt bij ons op kantoor in Leusden. Ons team is energiek, gezellig en gedreven! We verwachten dan ook dat jij hier perfect tussen past en authenticiteit en gezelligheid met goede werk ethiek meebrengt.

Werkzaamheden

Jouw werkdag op kantoor

We beginnen de dag vroeg namelijk om zeven uur, maar we denken graag mee wanneer dit niet geheel past voor jou in verband met reistijd bijvoorbeeld. Wanneer je een koffiefanaat bent begin jij je dag met een versgemalen bonenkoffie! Liever thee? Eindeloze soorten om je dag mee te starten. We vinden eten belangrijk, vooral lekker. Denk aan een goede burger als lunch of een dik belegd broodje. Taarten passeren ook vaak de revue! Kortom, sporten in je vrije tijd is een aanrader!

De eerste maand ben je vooral bezig met ingewerkt worden in de verschillende huisstijlen voor de 2 á 3 bedrijven waar jij voor werkt. Denk hierbij aan alle grafische content die op sociale media staat, de website maar ook bijvoorbeeld flyers en andere documenten. Het gaat dus om online en offline vormgeving.

Je werkt dus mee aan verschillende projecten. Verder denk je actief mee in de vormgeving rondom nieuwe campagnes en bedenk je nieuwe acties waardoor wij als team onze doelstellingen behalen.

We bieden je dus een veelzijdige functie aan. Denk jij te passen in team Frenq? We zien jouw CV graag tegemoet!

Gewenste profiel

Wat neem je mee?

Je werkt voornamelijk met de kinderopvang en zorgbranche, het is wel de bedoeling dat jij je kunt vinden in deze branches. Daarnaast kun je op onze socials vast zien wat onze huisstijl is. Wanneer jij deze ziet, krijg jij zin om aan de slag te gaan! Verder ben jij:

Wat bieden wij

Wat bieden we jou?

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.