Nu solliciteren

Ben jij op zoek naar een commerciële stage bij een veelzijdig bedrijf?

Functie Consultant Personeelsbemiddeling
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4
Locatie Rotterdam
Uren per week 24 - 32
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 2 - 24 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 250 - 500
Salaris opmerking Afhankelijk van ervaring
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wij hebben plekken voor stagiaires die een MBO opleiding volgen in een van deze richtingen: marketing & communicatie, accountmanagement, commerciële binnendienst en Intercedent. Wij bemiddelen in functies van VMBO t/m HBO niveau in de sectoren Techniek & Industrie. Onze dienstverlening bestaat uit uitzenden, detacheren, werving & selectie en ZZP bemiddeling.

Werkzaamheden

Je bent veel online aanwezig om vacatures te zoeken, te schrijven en daarvoor de marketing uit te zetten. Je zoekt naar kandidaten op onze socials, op online applicaties en ook fysiek op beurzen in de regio. Je selecteert de binnengekomen en gevonden kandidaten door middel van persoonlijke of video gesprekken. Je stelt profielen op van kandidaten om ze aan te bieden bij opdrachtgevers. Daarnaast hou je je telefonisch bezig met commerciële leads zodat je voor de Accountmanagers afspraken maakt. Je update regelmatig de online lijsten en dossiers in onze systemen, je neemt deel aan (MS teams) vergaderingen. Ook bezoek je af en toe een opdrachtgever en voer je werkplekinspecties (veiligheid) en evaluaties uit. Wij hebben bijna geen papieren administratie en doen alles online. Het grootste gedeelte van je dag kun je dus commercieel bezig zijn. Je moet een dienstverlenende instelling hebben om dit werk te doen, want je komt dagelijks in contact met tientallen klanten.

Gewenste profiel

Bij Adequaat Personeel geloven we in de kracht van aandacht. Daarom is een sociale persoonlijkheid zeer belangrijk. Ook moet je met hectiek om kunnen gaan. Het werk is afwisselend, een dag is nooit hetzelfde en een bemiddelingsbureau biedt veelzijdige mogelijkheden om je vaardigheden te ontwikkelen.

Wat bieden wij

Je hebt bij ons de mogelijkheid om, ook als stagiaire, gedeeltelijk thuis te werken. Voor de kantoordagen zijn we werkzaam op de Maashaven in Rotterdam, ons kantoor zit in de unieke industriële Maassilo.

Ben je enthousiast geworden? Reageer dan snel met je CV én motivatie naar: email

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.