Nu solliciteren

MarCom stage in hartje Amsterdam

Functie Marketing en communicatie stage
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie Amsterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 1 - 8 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij op zoek naar een MarCom stage waar creativiteit, passie en afwisseling hoog in het vaandel staat? Lees dan verder.

Wie zijn wij?

Wij zijn een full service digital agency met kantoor in hartje Amsterdam. We designen en bouwen e-commerce ervaringen via het Shopify en Shopify plus platform. Shopify is een groot e-commerce platform uit Canada wat zich ook steeds verder vestigt in Europa. Wij helpen klanten de overgang te maken naar het Shopify ecosysteem en een unieke customer journey neer te zetten. We werken voor oa. Lazamani, Hansaplast, de Gemeente Amsterdam, AH6 en Urban Nature Culture.

Werkzaamheden

Wat ga je doen?

Je gaat ons ondersteunen bij de marketing en communicatie werkzaamheden. Denk hierbij aan het maken/schrijven van content voor onze klanten, het opzetten van Social Media acties, klantcontact over bv planningen en afstemming binnen het team over de verschillende werkzaamheden voor de verschillende klanten. En dit doe jij zo goed dat onze klanten op de juiste manier geïnformeerd worden én enthousiast raken.

Gewenste profiel

Wat vragen we van jou?

Jij vindt het leuk om content te schrijven voor oa websites en social media. Creatief bezig zijn is iets waar jij blij van wordt. Daarnaast ben je een organisatorisch talent. Je houdt overzicht, stelt vragen, bent proactief en zorgt dat iedereen weet wat er van hem of haar verwacht wordt.

Wat bieden wij

Wat krijg je van ons?

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.