Nu solliciteren

Gezocht stagair werkvoorbereider / uitvoerder

Functie Werkvoorbereider
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie De Goorn
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 1 maand
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij een organisatie talent met innovatief vermogen en wil je werken aan complexe, uitdagende en veelomvattende projecten waarbij veel ruimte is voor eigen inbreng en verantwoordelijkheid? Dan zoeken wij jou!

Kok Infra is een jonge, snel groeiende onderneming. Wij houden ons bezig met projecten in de grond, weg- en waterbouw, sloop, renovatie en herinrichting. Wij vertalen de vraag van de klant vanuit een integrale visie van ontwerp & engineering via gestroomlijnde uitvoering naar eindoplevering. Dit kan een lokaal project zijn van beperkte schaal tot aan megaprojecten met internationale allure. Kortom; niets is ons te gek.

Kok Infra is onderdeel van de Anton Groep. Zij is een nuchter Noord-Hollands bedrijf uit Obdam. Anton Groep bestaat uit verschillende bedrijven allen werkzaam in de bouwsector, waaronder staalbouw, betonbouw, constructiewerken, engineering en beveiligingshekken en rolluiken.

Werkzaamheden

Als werkvoorbereider ben jij de verbindende factor en lever je een essentiële bijdrage aan onze projecten. Als echte teamplayer werk je enthousiast samen in projectteams en met partners.

Met een beetje lef en jouw strategisch denkvermogen regel jij de algehele voorbereiding van projecten op een moderne en innovatieve manier van start tot oplevering waarbij je het projectmanagement adviseert over personeelscapaciteit, materieel en materiaal.

Op accurate wijze bewaak jij zelfstandig de processen en financiële voortgang binnen ons bouwtraject en coördineer jij onderaannemers en leveranciers.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.