Nu solliciteren

Op zoek naar een online marketing stage bij een veelzijdig bedrijf?

Functie Online marketing stagiair
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Oosterhout
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 1 - 12 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

dit bedrijf is een ambitieuze organisatie waarin ontwikkeling van online marketing concepten en internet strategie samenkomen. Dit zowel voor interne- als externe projecten. Hiervoor zijn we op zoek naar een online marketing stagiair.

Werkzaamheden

Binnen de onderneming heerst er een pro-actieve en ondernemende sfeer. De verschillende projecten in diverse niches zorgen voor een flinke uitdaging. Met een gedegen en vooral doordachte roadmap werk je samen met ervaren collega’s aan het gewenste einddoel. In de tussentijd zul je leren continue te meten, schakelen, optimaliseren, bijsturen en kijken waar mogelijke kansen liggen en uiteraard hierop anticiperen.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

In onze organisatie werk je met een zeer ervaren collega en externe specialisten. Naast de dagelijkse ondersteunende werkzaamheden is er ook tijd voor ontwikkeling. In je stageperiode behaal je diverse diploma's die direct bijdragen aan de toekomst. Ook tijdens de werkzaamheden zul je zelfstandig bepaalde verantwoordelijkheden dragen die tussentijds getoetst zullen worden.

Gaat je hart sneller kloppen van deze uitdaging? Zie jij jezelf onze organisatie versterken? Beschrijf waarom wij jou gaan begroeten als nieuwste versterking!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.