Nu solliciteren

junior account manager Almere

Functie account manager / recruiter
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4
Locatie Almere
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 2 - 12 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Op zoek naar een stage waarin je ervaring kunt op doen als junior accountmanager? In ons team van onze vestiging in Almere is een stageplaats voor een enthousiaste, leergierige en gemotiveerde student. Een stage waar je ondersteuning krijgt waar nodig is, maar alle vrijheid hebt om zelf acties te ondernemen. Wij nemen jou als stagiaire serieus en behandelen jou als een volwaardig collega.

Wie zijn wij?

Wij zijn dit bedrijf en wij zijn doorlopend opzoek naar echte vakmensen wij zijn gespecialiseerd in de bouw en techniek. Wij zijn een jong, dynamisch en snel groeiend uitzendbureau in de bouw en techniek. We werken landelijk voor diverse opdrachtgevers. Binnen dit bedrijf werken wij met een jong, gemotiveerd team waar de vrijdagmiddagborrel niet bij mag ontbreken!

Ben jij op zoek naar een commerciële stage plek en heb je de ambitie om later een volwaardig accountmanager te worden? We zoeken een zeer gemotiveerde stagiaire met een hoog eigen verantwoordelijkheid gevoel in de functie van Junior Accountmanager.

Werkzaamheden

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor het werven en selecteren van vakmensen uit de bouw- en techniek sector. Je ziet uitdaging in het opbouwen van een eigen account en het beheren van klantrelaties. Je benadert pro actief telefonisch kandidaten en plaats ze bij een van onze/ een nieuw gevonden opdrachtgever. Je staat direct in contact met beide partijen en vervult een bemiddelende rol. Je bent dus niet bang om te bellen, je verricht telefonische acquisitie en haalt telefonisch nieuwe opdrachten binnen! Uiteraard hoort ook een goede administratieve vastlegging in ons systeem bij je verantwoordelijkheden. Jouw functie als stagiaire junior accountmanager is veelzijdig, commercieel gezien is een dag nooit hetzelfde.

Bij ons leer je de kneepjes van het vak van A tot Z met de professionele begeleiding van een ervaren accountmanager. Hij weet de kneepjes van het vak en weet je te inspireren en motiveren. Je mag met hem mee op afspraken, hij laat je zien hoe een dag als accountmanager eruit ziet. Dit allemaal uiteraard tegenover een vergoeding.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.