Nu solliciteren

Leerling logistiek medewerker MBO niveau 2 of 3 met uitzicht op een vaste aanstelling

Functie Logistiek medewerker
Opleidingsniveau MBO niveau 1, MBO niveau 2, MBO niveau 3, MBO niveau 4
Locatie Nijkerk
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 1 - 24 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wij zoeken een enthousiast leergierige leerling logistiek medewerker MBO niveau 2 of 3. Wij bieden jou een fijne leer- en werkplek aan waar alle opdrachten voor de logistieke opleiding aan bod komen.

Je gaat 4 dagen in de week aan de slag en 1 dag naar school. Datgene wat je leert kan je direct toepassen in je werkomgeving. Een ervaring logistieke medewerker zal je hierin begeleiden.

Het magazijn is een essentiële schakel binnen ons bedrijf. Als logistiek medewerker draag je de verantwoordelijkheid om processen als levering, opslag en verzending vlekkeloos te laten verlopen. Zelfstandigheid en nauwkeurigheid zijn daarom belangrijke eigenschappen om dit tot een succes te maken.

Jij werkt nauw samen met een ervaren collega die jou alles leert over het vak. Het is belangrijk je als teamspeler in te zetten en gecoördineerd aan het werk te gaan. Hierdoor kan je tijdsdruk de baas zijn wanneer pakketten tijdig met de bezorgdienst mee moeten. Er zijn uiteraard ook kalmere momenten waarop je het magazijn kunt herindelen en opruimen.

We verwerken gemiddeld 100 in- en uitgaande orders per dag. De uitdaging is om je dagtaken zodanig te verdelen dat alle orders onderweg zijn naar de klant, inkomende orders zijn uitgezocht en gestockeerd, retouren afgehandeld en het magazijn weer strak en schoon is. Ons magazijn is grotendeels geautomatiseerd, waar o.a. het verzamelen van orders gebeurd met behulp van handscanners.

Werkzaamheden

Wat doe je als logistiek medewerker?

Gewenste profiel

Welke eigenschappen zijn belangrijk voor ons?

Wat bieden wij

Aanbod

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.