Nu solliciteren

Creatieve Ondernemende Stagiair(e) in hartje Utrecht

Functie Communicatie en Marketing stagiair(e)
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, WO-Bachelor
Locatie Utrecht
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 3 - 5 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding € 200 - 250
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

dit bedrijf is op zoek naar een Ondernemende stagiaire.

Ben jij…

Dan zoeken we jou als onze Ondernemende Stagiair(e)!

Wat doet dit bedrijf?

Als dit bedrijf helpen we organisaties om medewerkers te verbinden, activeren en ontwikkelen. Met serious games, ontwikkelprogramma’s, trainingen, events, en communicatie content. Zowel digitaal als in levende lijve. Het resultaat: trotse medewerkers die zich verbonden voelen, verder groeien en samen in beweging komen voor de doelen van hun organisatie.

We zijn 2,5 jaar geleden gestart en volop aan het groeien. Inmiddels zijn we met 3 'dit bedrijf', zijn we onze eerste 'side-business' gestart en loopt onze agenda over met leuke projecten. Ondertussen zijn we volop aan het experimenteren om verder te groeien en hopen dat jij ons hierbij komt helpen. Je werkt direct samen met de oprichters en krijgt volop begeleiding. Dus ben jij ondernemend, verantwoordelijk en klaar om je handen uit de mouwen te steken? Kom naar ons :)

Werkzaamheden

Een greep uit het takenpakket:

Gewenste profiel

Wij zoeken iemand die 3-5 dagen in de week beschikbaar is en het liefst zo snel mogelijk aan de slag kan (startdatum kan altijd in overleg) voor een periode van 3-5 maanden.

Wat bieden wij

We bieden uitgebreide begeleiding en de ruimte voor het uitvoeren van stageopdrachten. De vergoeding per maand is 200 euro voor 3 dagen, 250 euro voor 4 dagen per week.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.