Nu solliciteren

Meewerkstage Communicatie & Multimedia Design bij dit bedrijf in Nijmegen!

Functie Online Marketeer
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Nijmegen
Uren per week 36 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Januari/Februari 2022
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking Wij bieden je een reële stagevergoeding!
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dit bedrijf is weer op zoek naar een enthousiaste stagiair voor de periode februari - juni 2022! Om ons eerst even voor te stellen: Wij zijn een jong bedrijf gevestigd in Nijmegen en we werken op evenementen door het hele land. Bij ons kan je een informele werksfeer verwachten in een jong team van ruim 80 collega’s. Je gaat werken in de dynamische evenementenbranche, dus iedere week is anders!

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

We zorgen ervoor dat je een gezellige, leuke en leerzame stage tegemoet gaat waarbij wij open zijn voor al jouw creatieve ideeën. Daarnaast krijg je een reële stagevergoeding en zorgen wij elke dag voor een lekkere lunch. Oh, en niet heel onbelangrijk: Vrijmibo's zijn bij ons een essentieel onderdeel van de werkweek! ;)

Solliciteren of meer info nodig? Bekijk de vacature op de website! www.barcompany.nl/vacatures/stag

Bar Company

Bar Company is een bedrijf met een hecht team van honderd enthousiastelingen. We hebben allemaal een passie voor smaak en werken op feesten en evenementen door het hele land! Onze barista's, bartenders en barmedewerkers rijden het hele land door om koffie, cocktails of smoothies op de leukste evenementen te maken.

Bij ons kan je een informele werksfeer verwachten in een jong team van ruim 80 collega’s. Je krijgt veel vrijheid en inbreng in je werkzaamheden met professionele begeleiding. Je gaat werken in de dynamische evenementenbranche, dus iedere week is anders!

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2022