Nu solliciteren

IT Support dringend, betaald goed!

Functie IT Support
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4
Locatie Zoeterwoude
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 1 - 5 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking Krijg je te horen tijdens het vervolggesprek
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

De dag begint met een praatje en een goede kop koffie. Mocht je heel energiek wakker geworden zijn, is er altijd een collega te vinden voor een potje tafeltennis. Nadat je de dag lekker bent gestart, log je in op je werkplek. Je begint de dag met het maken van een overzicht van alle taken die je vandaag af wil hebben. Er loopt een grote implementatie bij een nieuwe klant, daarvoor staan nog verschillende taken open in jouw werklijst. Je besluit de hele ochtend te gebruiken om een aantal zaken zelf af te ronden, en wat je niet zelf kunt doen wil je natuurlijk zo goed mogelijk uitzetten bij je collega's uit de andere operationele teams. Na een ochtend vol troubleshooting is de lijst alweer een stuk korter!

Voordat je het weet is het alweer tijd om te lunchen, zoals altijd staat er een heerlijke lunch voor je klaar. Samen met een aantal collega's eet je een broodje en na de lunch daag je die geduchte tegenstanden uit voor een pot tafeltennis of probeer je de nummer 1 uit de flipperkast te verslaan.

Aan het begin van de middag heb je overleg met de servicemanager. Jouw team is namelijk verantwoordelijk voor de support van veel uiteenlopende klanten en je wil graag op de hoogte blijven over de prioriteiten. Je hebt de afgelopen week gemerkt dat diverse klanten dezelfde wensen hebben, dus daarom heb je een voorstel in het laatste verzoek gezet dat je graag met de Service Manager wil bespreken. Jullie brainstormen samen over de mogelijkheden en vervolgens stem je een aantal testen af. Leuk, iedereen is enthousiast over de doorontwikkeling die jij hebt voorgesteld, binnenkort kun je jouw klanten blij gaan maken met een mooie wijziging!

's Middags heb je nog een call met één van de klanten gepland die recent live is gegaan met een nieuwe werkomgeving. Een aantal zaken moet nog gefinetuned worden, dus je hebt een afspraak ingepland om te kijken waar je de klant mee kan helpen. Veel van de punten blijken makkelijk op te lossen, je helpt door het scherm op afstand te besturen en te laten zien hoe ze zelf de punten op de 'i' kunnen zetten.

Aan het eind van de middag heb je nog een uurtje tijd over, je gebruikt dit om de verzoeken waar de klant nog niet aan antwoorden is toegekomen even na te bellen. De laatste verzoeken kunnen nog even snel van een update worden voorzien in het systeem voordat je de dag afsluit. De werkdag is weer voorbij gevlogen!

Gewenste profiel

Het is makkelijk als je een opleiding doet in de ICT/IT maar het is niet vereist

Wat bieden wij

Binnen het bedrijf zijn er genoeg mogelijkheden om door te groeien, ook kan je hier je stage eerst doen om vervolgens hier fulltime te werken. Ook betalen wij bovengemiddeld

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.