Nu solliciteren

MBO Stage webdesign en beheer, thuiswerk, voor een dierengek!

Functie Stage webdesing en beheer
Opleidingsniveau MBO niveau 1, MBO niveau 2, MBO niveau 3, MBO niveau 4
Locatie Eindhoven
Uren per week 8 - 32
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 1 - 4 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding Zie salaris opmerking
Salaris opmerking Thuiswerken mogelijk Bijbaantje er aan overhouden (betaald) Kennis van huisdierengedrag en training opdoen (volgen van lezingen/workshops)
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

De SPPD maakt zichtbaar (voor huisdiereigenaren en professionals) welke dierenprofessionals (diergedragstherapeuten en specialisten, kynologisch instructeurs, hondenscholen en hondenuitlaatservices) in de Benelux voldoen aan een hoge standaard van opleiding (wetenschappelijk onderbouwd), ervaring en nascholing. Een consult van een diergedragstherapeut geaccrediteerd door de SPPD, wordt vergoed door de diverse dierkostenverzekeraars. Jaarlijkse her-accreditatie en het volgen van nascholing maakt onderdeel uit van her-accreditatie. Geaccrediteerden conformeren zich aan de beroepscode en voeren degelijke Algemene Voorwaarden, een degelijke administratie en een klachtenregeling. De SPPD vertegenwoordigd de volgende huisdieren; honden, katten, konijnen, paarden en papegaaien. De SPPD onderscheid zich van andere brancheverenigingen en -organisaties door naast toetsing op opleiding en trainings-/therapiemethoden ook te toetsen op ervaring. Het aantal ‘vlieguren’ bepaald mede de kwaliteit van een professional. De SPPD is gesprekspartner voor overheidsinstanties en andere branche gerelateerde organisaties.

Werkzaamheden

De Stichting heeft een website die aan met regelmaat aanpassingen nodig heeft. De bestaande website moet helemaal opnieuw een fris uiterlijk en overzichtelijkere indeling krijgen en moet goed en makkelijk bij te houden en aan te passen zijn. Deze is nu gebouwd in Weebly. Ook werken wij met het online formulieren systeem van Wufoo, gekoppeld aan onze site. Tevens het bijhouden van de socialmedia kanalen en vergroten van following. Omdat wij een Stichting zijn zonder winst oogmerk is voor deze stageplaats geen vergoeding beschikbaar, maar, ben je overmatig geïnteresseerd in honden- of dierengedrag, dan kun je bij ons je kennis zeker verrijken en met kortingen en soms ook gratis leuke lezingen en activiteiten volgen als het gaat om dierengedrag en -training. Zijn wij blij met jou en is de klik er? Dan houd je er zelfs een leuk bijbaantje aan over die je thuis, op afstand en wanneer jij wilt kunt uitvoeren. Hier staat een financiële vergoeding tegenover. Gedurende de stage periode mag je vanuit huis of een andere locatie werken. De contactpersoon van de Stichting is woonachtig in Eindhoven. Verwachte startdatum: in overleg

Gewenste profiel

Opleiding volgen en al hobby matig ervaring hebben met onderhouden en aanpassen van websites.

Wat bieden wij

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.