Nu solliciteren

Uitdagende HBO Stage (Online) Marketing & Communicatie

Functie Stagiair (online) marketing & communicatie
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Dordrecht
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 3 - 12 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Volg jij een studie richting marketing en communicatie en zoek je een leuke meewerkstage? Lijkt het jou gaaf om bij ons aan de slag te gaan? Check deze vacature en solliciteer vandaag nog! Als stagiair(e) kom je te werken bij een kleine organisatie met hele korte lijnen en een informele sfeer. Je maakt deel uit van een hecht en energiek team. Je gaat nauw samenwerken met twee directe collega's, waar je veel mee kan sparren en persoonlijke begeleiding van krijgt. Jij gaat helpen om de naamsbekendheid van dit bedrijf te vergroten en alle online communicatie uitingen van dit bedrijf naar een nog hoger niveau te tillen.

Wat doen wij?

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van maatwerk plaatmateriaal voor professioneel interieur- en meubelontwerp. Onze platen zijn van meubelmakers-kwaliteit. Dat wil zeggen dat ze fijner zijn van structuur en opbouw dan gebruikelijke bouwmarkt-kwaliteit en zeer geschikt voor meubels. Het assortiment is groot en we kunnen steeds meer bewerkingen aanbieden. Met de Online Zaagservice geven we je toegang tot het CNC-machinepark, bieden we direct inzicht in de prijs en leveren we je bestelling zo snel mogelijk thuis of op de zaak af.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

De stagiair(e) die wij zoeken:

Wat bieden wij

Je krijgt de mogelijkheid je kennis en ideeën direct in de praktijk te brengen en tegelijkertijd te leren en te zien hoe hetgeen je weet en geleerd hebt, zich verhoudt tot de praktijk. Wij zijn een jonge organisatie die een grote groei doormaken en dat willen versnellen (met jou)!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.