Nu solliciteren

Finance stage Accounts Payable Trade (HBO)

Functie Stage Accounts Payable Trade
Opleidingsniveau HBO-Bachelor
Locatie Renswoude
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 5 - 9 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 272
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Je gaat stage lopen op de afdeling Accounts Payable Trade. Deze afdeling zorgt met 10 medewerkers voor een optimale verwerking van de leveranciersfacturen. We verwerken ruim 175.000 kostenfacturen en bijna 1 miljoen commerciële facturen per jaar voor 11 verschillende entiteiten binnen de Benelux en Frankrijk! Het doel: een snelle en correcte verwerking. Je kunt je voorstellen dat dit een complex en dynamisch proces is, wat we in hoge mate hebben geautomatiseerd.

In deze meewerkstage verricht je verschillende werkzaamheden binnen het Matching-team en maak je gebruik van verschillende systemen en rapportages. In een betrokken, gezellig en divers team werk je samen met je collega’s. Je krijgt de kans om de complexe processen van een succesvolle, internationale organisatie van dichtbij te zien.

Werkzaamheden

Tijdens deze stage ga je o.a.:

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Deze meewerkstage is per direct. Op dinsdag en donderdag werk je op kantoor (i.v.m. de post), de overige dagen werk je thuis. Afhankelijk van de coronamaatregelen kun je in overleg meer dagen op kantoor werken.

Solliciteren Je kunt direct online solliciteren: klik hier.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.