Nu solliciteren

Verrassende stage Content Marketing Kruidvat (HBO/WO)

Functie Stage Content Marketing Kruidvat
Opleidingsniveau HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor
Locatie Renswoude
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 5 - 9 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 272 - 341
Salaris opmerking afhankelijk van opleidingsniveau
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

In deze zelfstandige meewerkstage hou je je bezig met alle aspecten van branded content voor onze succesvolle winkelformule Kruidvat. Je maakt deel uit van het bruisende contentteam binnen de afdeling Marketing. Heel Nederland en België gaan jouw werk terugzien, hoe cool is dat! In dit team bestaat ‘boring’ niet. Er altijd iets te doen en het moet altijd snel! Gegarandeerd afwisselend en leerzaam!

Tijdens deze praktische stage zorg je dat we de Kruidvat.nl/BLOG en andere content, zoals video’s op YouTube, zo goed mogelijk in kunnen zetten. Je gaat zelfstandig en met veel verantwoordelijkheid aan de slag, waarbij je jezelf verder ontwikkelt. Er is veel ruimte voor jouw inbreng: heb je een leuk idee voor een blogartikel, video, Facebook- of Instagrampost, dan horen wij dat graag! Daarnaast kun je jouw creativiteit de vrije loop laten in onze eigen Kruidvat Studio voor fotografie en video.

Werkzaamheden

Tijdens jouw stage:

Kom jij ons team vanaf september 2021 of februari 2022 versterken voor een periode van minimaal 5 maanden en minimaal 4 dagen per week? Solliciteer direct en #bepartofmore!

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Solliciteren Je kunt direct online solliciteren: klik hier.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.