Stage Recruitment in Renswoude!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
  • Wanneer
    Ingetrokken 18 - 26 weken 24 - 40 uur per week
  • Waar
  • Opleidingsniveaus
    HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor WO-Master
  • Stagesoorten
    Afstudeerstage Meewerkstage
  • Salaris
    € 500 per maand
Taakomschrijving

Stage lopen en heel veel leren bij een topwerkgever met mooie merken! We kunnen je één garantie geven: geen dag is hetzelfde, saai is het bij ons nooit! Bij ons krijg je werkplezier en een snelle omgeving waarin je heel veel kunt leren. In een betrokken, gezellig en divers team werk je samen met je collega’s aan de groei van onze organisatie én een mooiere wereld! Waar wacht je nog op? Neem een kijkje in de keuken van onze succesvolle retailorganisatie met bekende merken als Kruidvat, Trekpleister, Prijsmepper, ICI PARIS XL en Pour Vous.

Werkzaamheden

Ben jij een HBO-/WO-student en op zoek naar een meewerkstage of afstudeerstage op het gebied van recruitment? Vanaf januari/februari zoeken wij iemand voor onze recruitmentafdeling!

Benieuwd wat je bij ons gaat doen als stagiair?

  • Heel veel leren. In deze stage krijg jij een kijkje in de keuken op onze afdeling Recruitment binnen onze succesvolle organisatie. Zo ga je het recruitmentproces van A tot Z begeleiden van onze stagevacatures. Jij krijgt de verantwoordelijkheid voor het opstarten, begeleiden en afronden van de stagevacatures.
  • Écht meedoen! Koffie halen én printen kunnen we zelf wel! Als stagiair doe je bij ons echt mee. Je gaat meewerken op de afdeling en levert een actieve bijdrage. Denk aan: het schrijven van vacatureteksten, bijwonen van afspraken, LinkedIn search, bijdragen aan projecten binnen HR en Recruitment en nog veel meer! Dit is slechts een greep uit de mogelijkheden.
  • Plannen en organiseren. Samen zijn we het Employer Brand van AS Watson en dit brand willen we uitdragen tijdens wervingsevents. Help jij mee ons eerste eigen AS Watson Supply Chain wervingsevent te organiseren?
  • Doen waar jij gelukkig van wordt. Wij kijken naar jouw leerdoelen en persoonlijkheid. Op basis daarvan kijken we samen welke werkzaamheden bij jou passen. Initiatief wordt bij ons gewaardeerd.
  • De tijd nemen voor je studie. Een stage is geen doel an sich. Het is een belangrijk onderdeel van jouw studie. Heb je tijd nodig voor opdrachten of onderzoek? Die ruimte is er!

Dus ben je op zoek naar een interessante en leerzame stage binnen Recruitment? Solliciteer direct en 'be part of more!'

Gewenste profiel

Je weet wat je wil en wil echt iets uit jouw stage halen! Er is ontzettend veel mogelijk. En we vinden het fijn als jij zelf initiatief neemt en ons laat weten wat jij wil leren en ontdekken in deze stage. En verder….

  • Je bent een 3e of 4e jaars hbo- of wo-student met als studierichting Human Resource Management (HRM), Bedrijfskunde, Psychologie, Commerciële Economie, Communicatie, Marketing of vergelijkbaar.
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
  • Je staat ervoor open om het recruitmentvak te leren bij een grote, dynamische speler in de retail! Geen dag is hetzelfde en je staat te popelen om veel te leren!
  • Uiteraard ben je fan van onze winkelformules!
  • En niet geheel onbelangrijk: je bent leergierig en kan niet wachten om de door jou opgedane kennis in de praktijk te brengen.

Wat bieden wij

  • Een interessante en leerzame stage binnen jouw vakgebied bij een succesvolle organisatie met mooie merken. We zijn altijd in beweging, saai is het bij ons nooit!
  • Werkplezier en een snelle omgeving waarin je veel kunt leren. Je krijgt volop uitdaging, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid in de verschillende werkzaamheden die je gaat uitvoeren.
  • Indien je geen studentenreisproduct hebt, ontvang je een km vergoeding van €0,19 netto per kilometer voor de afstand woon- werkverkeer.
  • Best belangrijk: een stagevergoeding van € 500,- bruto per maand (fulltime), vrije dagen én tijd voor je studie. Wij vinden je studie belangrijk. Daarom geven wij jou voldoende ruimte om jouw schoolopdrachten uit te voeren. En daarnaast willen we graag dat jij lekker in je vel zit. Daarom krijg je bij ons ook twee vrije dagen per maand o.b.v. 40 uur, zodat je naast jouw stage en studie een beetje kan ontspannen😉.
  • Enthousiaste en gedreven collega’s die informeel en open met elkaar werken aan het beste resultaat. Naast samen hard werken, ook veel samen lachen.
  • Een mooie stage op jouw cv waar je trots op kan zijn!

Solliciteer direct en 'be part of more!'

Je kunt direct online solliciteren: Stage Recruitment Renswoude - Werken bij AS Watson

Bedrijfspresentatie

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

AS Watson Benelux

AS Watson Benelux

AS Watson is marktleider in health & beauty. Je kent onze winkelformules in de Benelux vast wel: Kruidvat, Trekpleister, Prijsmepper, ICI PARIS XL en Pour Vous. Je vindt ons in Nederland, België en Luxemburg.

AS Watson is onderdeel van de AS Watson Group. ’s Werelds grootste internationale health en beauty retailer met ruim 16.000 winkels, 12 retailmerken in 28 markten en meer dan 130.000 medewerkers wereldwijd. Voor het boekjaar 2022 heeft AS Watson Group een omzet van 22 miljard dollar geboekt. Elk jaar bedienen we meer dan 5,5 miljard klanten via ons O+O (offline plus online) netwerk en bieden hen hiermee een unieke winkelervaring.

We willen het elke dag nóg beter doen. Op deze manier blijven we succesvol en groeien we nog steeds. Dus kom maar op met je positieve energie en slimme ideeën!