Nu solliciteren

dit bedrijf is op zoek naar een stagiair met ta(a)lent!

Functie Communicatie medewerker & copywriter
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie Mijdrecht
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 1 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben je op zoek naar een uitdagende stageplek waar je jezelf verder kunt ontwikkelen tot PR- en marketing communicatiespecialist? Ken jij alle ins- en outs als het gaat om de laatste functionaliteiten van social media? En ben jij op het gebied van taal een echte krachtpatser? Dan is dit bedrijf op zoek naar jou!

Over dit bedrijf

dit bedrijf is een jong, ondernemend PR- & Marcom bureau dat geen uitdaging uit de weg gaat. We zetten de verhalen en campagnes van bedrijven op scherp, zodat (potentiële) klanten er niet meer om heen kunnen! We houden ons bezig met het schrijven van teksten, persberichten, social copy en realiseren toffe 360-graden campagnes voor onze klanten.

Werkzaamheden

Je bent bij ons om te leren en daarom laten we je alle facetten van het werkveld zien. Wat je doet als stagiair bij dit bedrijf? Nou, heel veel! Maar als we een paar belangrijke dingen moeten noemen, dan komen we op dit lijstje:

Gewenste profiel

Wat bieden wij

We bieden je een werkplek in een jong en vooral gezellig team in Mijdrecht. Het gaat om een stage van (het liefst) drie dagen of meer in de week. Op basis van het aantal dagen dat je ons team komt versterken, verdien je een marktcomforme stagevergoeding.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.