Nu solliciteren

HBO Stage beschikbaar in Voorhout!

Functie Online Marketing Stagiair
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Voorhout
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 1 maand
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wat doet dit bedrijf?

dit bedrijf is dé webwinkel voor de serieuze audiofiel. Sinds 2014 is dit bedrijf een belangrijke speler op het gebied van audio. Een team van specialisten staan iedere dag klaar om iedere bezoeker/klant op een zo goed mogelijke manier te adviseren, zowel online als in onze winkel. Om goed in de behoefte van de klant te kunnen voorzien is dit bedrijf volop bezig met het uitbreiden van het assortiment en het toevoegen van nieuwe functionaliteiten op de website. Momenteel is er breed assortiment in onder andere bedrade en draadloze speakers, hoofdtelefoons, stereocomponenten en multiroom technologie. Het brede assortiment van dit bedrijf bestaat onder andere uit de merken Klipsch, SVS, Denon, Marantz, Focal en Cambridge Audio.

Werkzaamheden

Je bent onderdeel van een commercieel team dat zich bezig houdt met de gehele (online) verkoop/marketing. Wij bieden een gevarieerd takenpakket aan met een aantal verantwoordelijkheden. Uiteraard krijg je hierbij voldoende gelegenheid om te werken aan je individuele opdrachten vanuit school.

De werkzaamheden en de stageopdrachten hangen nauw samen. Op de commerciële afdeling zal je de onderstaande onderzoeken/taken uitvoeren. Als je op de werkvloer goede ideeën voor verbeteringen hebt of andere onderzoeken, horen we het graag!

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.