Nu solliciteren

Uitdagende stage mechatronica in Apeldoorn!

Functie Stagiaire mechatronica - service engineer
Opleidingsniveau MBO niveau 2, MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Apeldoorn
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 1 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

dit bedrijf is een sterk groeiende en creatieve organisatie welke opereert in een dynamische branche. Wij zijn onder meer gespecialiseerd op het gebied van het veilig besturen van vrachtwagens buiten de cabine, met behulp van een afstandbediening.

Binnen dit bedrijf werken wij met een jong, gedreven en ambitieus team. Op dit moment is er ruimte voor uitbreiding in ons team en daarom zijn we op zoek naar jou (m/v) om ons team te komen versterken.

Werkzaamheden

Als monteur mechatronica hou je je bezig met het bouwen van machines en producten. Daarnaast bouw je ook onderdelen van deze machines. Wanneer je je werk klaar hebt controleer je of alles goed past en compleet is.

Jouw werkzaamheden bestaan bijvoorbeeld uit monteren, samenbouwen en aansluiten van onderdelen van dit bedrijf. Ook rapporteer en controleer je de administratie van je eigen werkzaamheden en geeft de bevindingen door aan je leidinggevende. Ook hoort er een stukje service bij en dat betekend dat je naar klanten gaat om storing te zoeken of te repareren.

Gewenste profiel

Diploma's zijn voor ons niet relevant, werkhouding en motivatie wel!

Je hebt interesse in elektrotechniek, bent handig en wilt graag aan het werk. Je hebt altijd een goed technisch inzicht gehad en kunt altijd uitstekend samenwerken. Daarnaast zijn machines en installaties voor jou geen probleem en zijn instructies altijd een makkie voor jou om op te volgen.

Wat bieden wij

  1. relevante cursussen kunnen worden vergoed
  2. service auto van de zaak tot je beschikking
  3. elke vrijdag middag betaalde lunch
  4. bij positieve beoordeling van je stage de mogelijkheid om te blijven.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.