Nu solliciteren

Sales en Marketing Stagiaire MBO/HBO gezocht!

Functie Sales en Marketing Stagiaire MBO/HBO
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Leersum, Utrechtse Heuvelrug
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 3 - 12 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding € 500
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wij zijn een jong bedrijf, 4 jaar geopend en nu al onderscheiden met o.a. een Michelinster, gedragen door jonge professionals met ambitieuze plannen! In onze historische locatie, waar de inrichting juist heel modern en artistiek is, vind je 22 prachtige kamers & suites, een hippe bar/lounge, Restaurant Voltaire met 55 couverts, prachtige terrassen, Bistro LOF, vijf unieke zalen en een perfecte event locatie in het Koetshuis.

Alles draait hier om de optimale culinaire gastbeleving met alle details van begin tot eind.

We zijn geen onderdeel van een keten maar wel aangesloten bij Design Hotels en QL Hotels.

Awarded met Best Hotel Design in Nederland, 1 Michelinster, 15,5 punten in de Gault Millau 2020 en de 2e hoogste Michelin hotelonderscheiding!

Na 4 succesvolle jaren, groeien we hard verder en zijn we op zoek naar nieuwe collega's om samen een nog groter succes te bereiken.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf leer je een commerciele mindset te creeren, in een gastvrije omgeving.

Je hebt contact met toekomstige (business) gasten, je boekt partijen in, verkoopt binnen een partij, onderzoekt mogelijkheden en verbeteringen. Je bent een aanspreekpunt voor bedrijven. Ook voor gasten als families en andere evenementen ben jij het visitekaartje van het bedrijf, en regel jij dat het evenement in de voorbereiding tot in de puntjes geregeld is.

Daarnaast zit je ook bij fysieke afspraken met gasten, woon je sheetmeetings bij en verduidelijk je voor het operationele team de wensen en behoeften van de gasten.

Ook assisteer je de Marketing Manager met haar werkzaamheden in Social Media, websitebeheer, lokale marketing en content creeren voor de externe nieuwsbrief.

Gewenste profiel

Ben jij een duizendpoot, vind je 100 dingen regelen fantastisch en wil je veel leren? Dan is deze stage DE ideale uitdaging voor jou! Hierin leer je commerciele vaardigheden (verder) te ontwikkelen, heb je veel contact met gasten cq boekers en ben zie je ook de operationele kant van evenementen.

Benodigde eigenschappen

Wij zoeken studenten die momenteel een horeca opleiding volgen op MBO of HBO niveau.

Wat bieden wij

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.