Nu solliciteren

Uitdagende HBO of hoger online marketing afstudeer of meewerkstage in de omgeving Amsterdam, Haarlem, Hoofddorp.

Functie Online Marketeer, Sociale media expert
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Cruquius
Uren per week 32
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 5 - 12 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Jij bent een enthousiaste, creatieve HBO- of WO student en op zoek naar een leuke, uitdagende, leerzame (meewerk)stage op het gebied van online marketing.

Wij bieden jou een coole stage waarbij je kunt leren hoe een e-commerce Startup opgezet wordt. Onze Startup zal gave eigen merken en producten verkopen via eigen e-commerce webshop en internationale marketplaces.

Je bent minimaal 4 dagen (32 uur) per week beschikbaar voor deze stage.

Werkzaamheden

Je wordt onderdeel van het online marketing team, waarin je onder andere aan de slag gaat met onze half oktober 2021 te lanceren website, Social media, content productie (SEO en Social Media teksten in Nederlands en Engels in combinatie met foto en video) en affiliate marketing. Tevens zullen we gebruik maken van e-mail en marketing automation systemen.

Je werkt samen met de vier oprichters. De oprichters hebben reeds jarenlange ervaring in e-commerce, waarbij meer dan 3 miljoen is uitgegeven op het FB/Insta netwerk en Google shopping/search. Tevens maken wij gebruik van partners die ons extern ondersteunen in de zoektocht naar de beste promotie van onze producten vanuit de customer journey.

Tijdens je stage zal je ook de kans krijgen kennis op te doen van het werken data en de GDPR en ervaring krijgen in het lanceren van nieuwe merken/producten.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wil jij ons team komen versterken en ga je samen met ons de uitdaging aan om van WannaBrands.com een succes te maken? Solliciteer dan direct.... Meer informatie over de te voeren producten/merken zullen wij verstrekken in een verder stadium.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.