Nu solliciteren

Veelzijdige commerciële functie bij een dynamisch bedrijf!

Functie Commercieel medewerker binnendienst
Opleidingsniveau MBO niveau 1, MBO niveau 2, MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie Gorinchem
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 5 - 24 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

dit bedrijf is een handelsonderneming in Beglazingsmaterialen gevestigd te Gorinchem. Met een jong en enthousiast team voorzien wij onze klanten van alle mogelijke producten voor de glasindustrie. Vanuit ons pand op Industrieterrein Papland in Gorinchem produceren we voorzetramen, glaslatten en ventilatieroosters op maat. Tevens zijn wij dankzij de centrale ligging in het land -en de beschikking over eigen vervoer- in staat om snel uit voorraad te kunnen leveren.

Werkzaamheden

Ter versterking van ons team zijn wij op korte termijn op zoek naar een (commercieel) medewerker binnendienst. In deze afwisselende en veelzijdige functie fungeer je als de schakel tussen de productie, magazijn en de verkoop binnendienst. Je bent verantwoordelijk voor het administratief verwerken van de orders, maar ook is het voorraadbeheer één van jouw kerntaken. Dankzij jou is er een optimaal werkend voorraadbeheersysteem en kunnen de orders op tijd en volledig worden uitgeleverd. Je bent opgegroeid in het “digitale tijdperk”en het werken met computers is voor jou vanzelfsprekend.

Van nature heb je een service- en klantgerichte instelling en voel je je prettig in een dynamische werkomgeving. Bij voorkeur ben je in het bezit van een rijbewijs, zodat je ook bestellingen kunt afleveren bij de klanten als dat nodig is. Kortom, een afwisselende fulltime functie met veel ruimte voor eigen invulling in een jong team!

Taken:

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.