Nu solliciteren

Meewerkstage verzekeraar in Sliedrecht!

Functie Verzekeraar stagiair
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie Sliedrecht
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij op zoek naar een uitdagende stageplaats bij de leukste verzekeraar van Nederland?

Werkzaamheden

Je komt in een leuk team waarin we je de basis leren van het verzekeringswezen. Je biedt ondersteuning aan de medewerkers van de afdeling ARV (Acceptatie, Risicobeheersing en Verzekeringsadministratie). Daarbij is je voornaamste taak om de afdeling te ondersteunen bij het completeren van dossiers: Je controleert de status van het dossier, vraagt informatie op bij klanten en verwerkt deze in de administratie. Daarbij stem je zo nodig af met de klantadviseur, stuurt herinneringsbrieven en bespreekt de voortgang met je collega’s van acceptatie. Tot slot ben je inzetbaar voor administratieve werkzaamheden bij de afdeling Verzekeringsadministratie.

Gewenste profiel

Initiatief en ondernemerschap wordt zeer gewaardeerd. We zijn altijd op zoek naar verbeteringen in onze processen, in onze dienstverlening, manieren om kosten te verlagen, en ons werk iedere dag een beetje beter te doen.

Wat bieden wij

Je kunt bij ons per direct instromen. Geef in je brief aan wanneer je aan jouw stageperiode wilt beginnen en hoe lang deze (moet) duren. Om bij ons stage te kunnen lopen, moet je minimaal vier dagen per week beschikbaar zijn.

Iedere stagiaire krijgt een stagevergoeding. Volg je een hbo-opleiding? Dan krijg je € 350,- per maand. Werken bij dit bedrijf betekent werken in een team met uitstekende werksfeer. Wij bieden je een zelfstandige en verantwoordelijke stage in een betrouwbare organisatie met een open cultuur en met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Bij elke stage streven wij naar een win-win situatie voor jou en ons. Jij helpt ons om de werkzaamheden op de afdeling te verrichten en wij investeren tijd en moeite om jou een mooie werkervaring te bezorgen.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.