Nu solliciteren

Uitdagende stage in de dynamiek van een internationale B2B-omgeving!

Functie Stagiair(e) SEO & Market Research
Opleidingsniveau HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Waddinxveen
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 5 - 12 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding € 350
Salaris opmerking Op basis van fulltime.
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

We bieden een zeer veelzijdig pakket aan activiteiten rondom onze website en op het gebied van (markt) onderzoek. Denk hierbij aan het onderzoeken en optimaliseren van de SEO-prestaties van onze websites, het doen van onderzoek t.b.v. de jaarlijkse Markt Outlook voor een van onze productgroepen en het opstellen van deze Outlook. Om dit tot een goed einde te brengen, heb je contact met de collega’s van onze kantoren in 16 landen over de hele wereld, en met onze partners op het gebied van website en SEO.

Werkzaamheden

Naast een vaste stagevergoeding en begeleiding door ervaren en deskundige collega's, bieden wij:

Gewenste profiel

Wie ben jij? Je bent een derde- of vierdejaars student bij een relevante hbo-opleiding, bijvoorbeeld in de richting van marketing, communicatie of commerciële economie. Je hebt interesse in de wereld van SEO en vanuit je opleiding breng je een basiskennis mee op dit gebied. Je wilt je hierin verder ontwikkelen en je hebt een neus voor research. Je bent proactief, leergierig, communicatief vaardig nieuwsgierig en je kunt goed zelfstandig werken. Tot slot woon je in de driehoek Rotterdam / Den Haag / Gouda.

Wat bieden wij

Over LC Packaging

Met kantoren, magazijnen en productiefaciliteiten over de hele wereld is LC Packaging echt een fantastische plek om te werken. Door middel van onze verpakkingsoplossingen ondersteunen we meer dan 28.000 industriële en agrarische bedrijven over de hele wereld door hun waardevolle producten te beschermen en verspilling te voorkomen.

Solliciteer

Wil jij werken in een internationale, diverse en vooruitstrevende organisatie die actief werkt aan duurzame oplossingen voor al haar klanten? Dan is LC Packaging de plek voor jou!

Kijk op onze website voor meer informatie: www.lcpackaging.com

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.