Nu solliciteren

Inspirerende rol (BBL of BOL) stagiair in enthousiast team!

Functie Sales Engineer
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie 's-Hertogenbosch
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 5 - 7 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking Afhankelijk of je een BBL of BOL opleiding volgt
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Word onderdeel van ons multinationaal Europese team bestaande uit medewerkers met meer dan 50 verschillende nationaliteiten over de hele wereld. Wij zijn er van overtuigd dat we enkel door goede samenwerking sterker kunnen worden en zo onze innovatieve voorsprong op de concurrentie kunnen behouden. Dit bedrijf is een energieke, creatieve en proactieve organisatie die altijd streeft naar het overtreffen van de verwachtingen van haar klanten, door haar visie te vertalen in het leveren van oplossingen die er op gebaseerd zijn het leven van mensen te verrijken. Het gaat echter niet alleen over wat we doen, maar ook over hoe we het doen. Ons doel is niet alleen om als bedrijf te groeien, maar ook om als individu en groep ons verder te ontwikkelen.

Werkzaamheden

Ter ondersteuning van onze afdeling Heating & Cooling zijn we op zoek naar een BOL of BBL student die kan ondersteunen bij het optimaliseren van de offertestroom i.c.m. het engineeren van de projecten waarbij veel kennis van warmtepompen, VRF systemen, chillers, etc. kan worden opgedaan. Je komt te werken in een laagdrempelig professioneel, dynamisch en enthousiast team waar je alle ruimte krijgt voor eigen ideeën en inbreng. Wij denken hierbij aan een student(e) van de HTS Hogere Installatietechniek of Werktuigbouwkunde of van de MTS Installatietechniek of werktuigkundige installaties. Je bent beschikbaar voor tenminste 32 uur per week voor een periode van minimaal 5 maanden. Je kunt meteen aan de slag!

Gewenste profiel

Jouw rol ziet er als volgt uit:

Uiteraard houden we hierbij rekening met de opdracht die je voor jouw opleiding dient uit te voeren en waar jij je verder in wilt ontwikkelen.

Wat bieden wij

Onze divisie groeit sterk en dat hebben we samen weten te realiseren! We zijn een hardwerkend team dat ook zeker tijd maakt voor wat gezelligheid.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.