Nu solliciteren

Een leuke stage in het sanitair? Dan moet je bij ons zijn!

Functie Junior verkoper/ Junior Adviseur sanitair
Opleidingsniveau MBO niveau 1, MBO niveau 2, MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Sliedrecht
Uren per week 8 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 1 - 24 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben je op zoek naar een leuke stageplek in het sanitair met mogelijkheid tot doorgroeien tot vestigingsmanager na je opleiding? Dan ben jij bij ons van harte welkom!

Werkzaamheden

Wij helpen onze klanten van A tot Z met het vinden van hun droombadkamer!

Jij maakt met de klant een mooie realistische 3D tekening met ons mooie tekenprogramma en adviseert de klant over het sanitair en tegels dat zij nodig hebben voor hun droombadkamer.

Jij helpt de klant met samenstellen en het leveren van de juiste materialen en zorgt ervoor dat een van onze erkende aannemers de badkamer komt plaatsen bij de klant.

Het volledige proces hebben wij in eigen beheer, van de 3D tekening tot de realisatie en het beoordelingsbezoek bij de klant. Wij doen het allemaal zelf!

Gewenste profiel

Ben je creatief, klantvriendelijk en gemotiveerd om te groeien binnen het sanitair, dan hebben wij die mogelijkheid voor je. Je begint bij ons als junior verkoper en de de doorgroeimogelijkheden zijn enorm breed.

Wat bieden wij

Een leuke interessante stage binnen een vast team met leuke collega's en vooral heel veel leren. Alle details van het sanitair en tegels leren kennen. Een kans op een mooie goedbetaalde baan binnen het sanitair. Dan zit je bij ons goed!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.