Nu solliciteren

Stage financiële dienstverlening beschikbaar!

Functie Stagiaire
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Nuenen
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 1 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Jij bent op zoek naar een stage waar je écht iets kan leren. Het liefst bij een bedrijf waar je niet als nummer, maar als persoon wordt gezien. Waar je niet ‘de stagiaire’ bent, maar als volwaardige collega wordt gezien. Maar waar je bovenal kan werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Herken jij jezelf hierin? Kom dan stage lopen bij dit bedrijf.

Werkzaamheden

Jouw stage bij dit bedrijf

Voor onze organisatie dit bedrijf zijn wij op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) die ons wil helpen en graag kennis wil maken met de verzekeringsbranche in de breedste zin van het woord.

Als collega leer je hoe een intermediair zich positioneert tussen klanten, verzekeraars en serviceproviders. Je begint met het opdoen van kennis van onze systemen en processen door administratieve verwerking van allerhande vragen en werkzaamheden. Al snel zal je jouw communicatieve vaardigheden gaan gebruiken om onze klanten te woord te staan en afspraken in te plannen. Daarnaast gaan we je ondersteunen met het behalen van vakgerichte diploma’s (ook wel wft diploma’s genoemd). Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit:

Gewenste profiel

Jij bent een gemotiveerde student die het leuk vindt om zijn of haar commerciële drive in te zetten. Ook heb je zin om de theorie die je bij ons snel leert, in de praktijk te brengen! Om succesvol te worden als stagiaire bij dit bedrijf vragen we het volgende:

Wat bieden wij

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.