Nu solliciteren

Online Marketeer Social Media Stagiaire gezocht bij dit bedrijf!

Functie Online Marketeer Social Media Stagiaire
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie 's-Gravenhage
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 1 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 350
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Over dit bedrijf

dit bedrijf is een toonaangevend e-commerce bedrijf in Den Haag. CLS beheert verschillende grote webwinkels en lifestyle-platforms. Naast deze internet activiteiten heeft CLS ook een wholesale divisie, waarbij b2b producten worden verkocht en ontwikkeld zoals condooms, zelftesten en andere intiem producten.

dit bedrijf staat in de Twinkle top 200 grootste e-commerce bedrijven in Nederland.

Wat houdt de functie in?

Naast het uitrollen van deze strategie ben je ook verantwoordelijk voor het onderhouden van onze social kanalen. Je bedenkt acties en content binnen de lijnen van de strategie. Als social media stagiair krijg je veel verantwoordelijkheid, je leert veel en je wordt intensief begeleid door onze brand manager.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

We zoeken een representatieve, sociale en ambitieuze collega. Je werkt en denkt op minimaal HBO-niveau en je spreekt uitstekend Nederlands (taalniveau B2) en beheerst het Engels (taalniveau B1). Je bent stressbestendig, je bent een teamplayer, je bezit over een flinke dosis creativiteit en je hebt oog voor detail.

Eigen initiatief, een groot probleemoplossend vermogen en een goed gevoel voor humor dragen bij aan de cultuur en sfeer op het bureau.

Wat bieden wij

Je gaat werken in een creatief, gemotiveerd en divers team in ons inspirerende kantoor in de binnenstad van Den Haag, vlak bij Paleis Noordeinde. Wij bieden een salarisvergoeding van €350 per maand. Tevens kan je dagelijks gebruik maken van een verzorgde lunch in onze bedrijfskantine en om de week goed af te sluiten zijn er gezellige vrijdag middag borrels.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.