Nu solliciteren

Verschillende stage plekken bij dit bedrijf Rotterdam

Functie Front office intern, duty management intern, F&B intern
Opleidingsniveau MBO niveau 1, MBO niveau 2, MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Rotterdam
Uren per week 16 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 2 - 10 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 220
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

De meest uitdagende Front Office stage die er is!

dit bedrijf

dit bedrijf is een bijzondere verschijning op de hotelmarkt, vanwege het eigenzinnige concept en de samenwerking met verschillende kunstenaars. Zoals de naam al doet vermoeden is dit bedrijf meer dan enkel een overnachting. Kamers zijn verstopt in of vermomd als kunstzinnige objecten. Het hotel bestaat uit een grote ruimte waarbij alle kamers op een gemeenschappelijke lobby uitkomen. Geen anonieme hotelgangen dus!

Werkzaamheden

Vind jij het leuk om het gasten naar hun zin te maken én ze het gevoel te geven van thuiskomen? Als stagiaire word je bij ons behandeld als een echte werknemer en ben je nauw betrokken bij de Front Office, Housekeeping en F&B afdeling. Je verwelkomt onze gasten en checkt ze in door middel van onze systemen. Je beantwoordt de telefoon, verwerkt inkomende e-mails en betalingen en helpt de F&B. Je lost problemen op, en als gezellige host geef je de gasten tips over Rotterdam. Eén ding is zeker, alles is net wat anders en geen dag is hetzelfde bij dit bedrijf.

WERKZAAMHEDEN

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Ben jij klaar voor een te gekke stageperiode bij dit bedrijf?

FIND ALL OUR ACTIVE JOB OPENINGS HERE AND APPLY THROUGH THIS LINK: https://hotel-not-hotel.homerun.co/

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.