Nu solliciteren

Wil je een marketing stage lopen bij een sportclub in centrum Amsterdam?

Functie Marketing / Social Media / Vormgeving stagiair
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 2 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 250
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Voor deze gym in het hart van Amsterdam zoeken we een enthousiaste, sociale, hands-on en pro-actieve stagiair met affiniteit met marketing / social media / design / visual en natuurlijk een passie voor sporten :). Je zal de founders ondersteunen met alles wat te maken heeft met het runnen van een onderneming.

Werkzaamheden

Je zult met een breed scala aan activiteiten te maken krijgen tijdens je stage, van social media, content creatie, marketing campagnes, copy, ontwikkelen van flyers en andere media, shoots, events, maar ook zul je veel klantcontact hebben en meewerken achter de bar, mensen inchecken, klanten en trainers op hun gemak laten voelen en zorgen dat ze altijd zijn voorzien van een lekkere shake of koffietje! Wij staan open voor jouw eigen input, dus als jij sterk bent in fotografie of design of copywriting of juist het bedenken van nieuwe campagnes of content, dan kunnen we jouw kracht inzetten en zorgen dat jij hierop je skills nog verder kunt ontwikkelen.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Arbeidsvoorwaarden

Waar blink jij in uit en hoe wil je dit bij ons verder ontwikkelen? Hoe kan dit aan dit bedrijf bijdragen? Je krijgt hierin veel vrijheid voor jouw ontwikkeling maar wel met goede begeleiding van ons!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.