Nu solliciteren

Uitdagende HBO marketingstage in Utrecht

Functie Marketing en Communicatie medewerker
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie De Meern
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 350
Salaris opmerking Afhankelijk van het aantal uren dat je per week werkt.
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

dit bedrijf is een jong en innovatief bedrijf op het gebied van akoestiek. Wij produceren, leveren en monteren akoestische oplossingen tegen galm in gebouwen. Jaarlijks voeren we meer dan 500 ruimte-akoestiek projecten uit. Daarnaast leveren we een breed assortiment akoestische materialen direct uit voorraad. Het bedrijf is de afgelopen 10 jaar vanuit het niets gegroeid tot een toonaangevend bedrijf in onze branche.

Wij zijn momenteel op zoek naar een enthousiaste Stagiair(e) Marketing en Communicatie (24-40 uur).

Werkzaamheden

Meelopen in een dynamische omgeving waarin groei en innovatie voorop staan, ook als het gaat om jouw ontwikkeling. Als stagiair(e) ontdek je wat je leuk vindt en waar je blij van wordt, maar ook waar je goed in bent en nog beter in kunt worden. Daarom is stagelopen bij dit bedrijf niet zomaar een stage: jij maakt, samen met jouw team, het echte verschil.

Ben jij die marketing/communicatiegoeroe in de dop en sta je te popelen om jouw ideeën met ons te delen? Dan zoeken we jou!

Wat ga je doen?

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Bij dit bedrijf bieden we je veel; zo kom je in een jong en dynamisch team waarin er veel vakkennis is en die we maar al te graag overdragen. Hard werken wordt ook beloond, daarom bieden wij een stagevergoeding (die wel afhankelijk is van het aantal uren dat je per week werkt).

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.