Nu solliciteren

HBO-meewerkstage eventorganisatie in een internationale omgeving!

Functie Eventorganisatie stagiair
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Delft
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 5 - 5 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 300
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

De organisatie:

De dit bedrijf is de brancheorganisatie voor de in Nederland gevestigde nationale en internationale organisaties actief in de Aerospace & Airport Development. Voor de leden van deze interessante industrietak werkt de dit bedrijf aan het versterken van de concurrentiepositie door:

De dit bedrijf organiseert voor haar leden o.a. internationale beursdeelnames, inkomende en uitgaande handelsmissies, business to business meetings, jaarvergaderingen, marktverkenningen/onderzoeken, cursussen en workshops.

De stage

De dit bedrijf is een kleine informele organisatie (6 medewerkers), waar iedereen de handen uit de mouwen steekt. Stagiaires worden vanaf dag één volledig opgenomen in het team en krijgen volop de kans om ondersteuning te bieden bij de organisatie van nationale bijeenkomsten en evenementen, bijvoorbeeld ledenvergaderingen, cursussen en themabijeenkomsten. Afhankelijk van je eigen ambitie krijg de kans om deelprojecten zelf op te pakken. Daarnaast ondersteun je het team bij de dagelijkse werkzaamheden.

Ben je niet bang om hard te werken, initiatiefrijk, communicatief vaardig en hou je van een leuke en informele sfeer met een goede grap op zijn tijd, dan is een stage bij de dit bedrijf een prettige manier om je stageperiode leuk en leerzaam in te vullen. Daarnaast brengt deze stage goede netwerkkansen met zich mee binnen deze branche.

De stageperiode

De dit bedrijf zoekt een stagiair(e) voor de periode februari 2022 – juni 2022 (5 maanden).

De stagevergoeding

Wij bieden een stagevergoeding van € 300,- per maand.

Locatie

Wij zijn gehuisvest in Yes!Delft!, de start-up omgeving van de Technische Universiteit Delft.

Solliciteren?

Past dit profiel bij jou? Stuur dan je sollicitatiebrief met CV naar Wilma Pronk, email

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.