Nu solliciteren

Meewerkstage: Employer Brand/Talent Acquisition/Social Media

Functie Employer Brand/Talent Acquisition/Social Media stagiair
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Maassluis
Uren per week 36 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 400
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Als je dan stage gaat lopen, dan is dit bedrijf wel the place to be!

Heb je zin om een tof (online) event te organiseren, of te onderzoeken welke influencers ons kunnen helpen in de zoektocht naar het juiste talent? Of welke outside of the box middelen kunnen we nog meer inzetten om ons als unieke en onderscheidende werkgever neer te zetten? Denk jij met ons mee? Lees dan verder!

De afdeling Talent Acquisition heeft te veel ideeën en te weinig tijd om alles uit te voeren. Daar kun jij ons bij helpen. In de projectplanning voor volgend jaar staat onder andere talentpool management, candidate experience naar niveau excellence brengen, careers@dit bedrijf op socials boosten, #fitatdit bedrijf nog meer internationaal onder de aandacht krijgen en dat is nog maar een klein stukje ervan. Word gaaf, doe je mee?

Werkzaamheden

Graag gebruiken we jouw hulp in het organiseren van bovenstaande projecten en heb je zelf goede ideeën, dan krijg je alle ruimte om die waar te maken. Maar we verwachten ook dat je je schouders eronder zet en de Talent Acquisition Specialisten een handje helpt als dat nodig is. Denk dan aan het plannen van sollicitatiegesprekken, bijwerken van het recruitmentsysteem of even de telefoon te pakken om sollicitanten alvast wat vragen te stellen en andere voorkomende werkzaamheden. Kortom, een interessante meeloopstage of een afstudeerstage als je graag met een Employer Branding of Talent Acquisition onderwerp meer de diepte in zou willen gaan.

Wat breng je?

Lekker veel power en zelfstandigheid. Uiteraard helpen we en geven we je een spoedcursus in Employer Branding en Recruitment, maar we verwachten dat je zelfstandig te werk kunt gaan. Met de huidige Corona maatregelen zullen we je ook voor een groot gedeelte alleen via videobellen zien.

Gewenste profiel

We gaan graag in gesprek met studenten die zich herkenning in het onderstaande profiel:

Wat bieden wij

Een stage in een knettergek en divers team. Never a dull moment en als die eraan dreigt te komen dan hebben we alweer een online borrel georganiseerd waarbij er iemand een afro pruik opzet.. (true story) Verder..

Een leerzame en waanzinnige ervaring bij een internationaal bedrijf dat wordt gedreven door innovatie. Heb je vragen, dan kun je altijd terecht bij een van jouw collega’s die net zo gedreven zijn in zijn/haar vakgebied. Verder bieden we je:

Na afloop van jouw stage en studie zijn er wellicht nog veel meer mogelijkheden binnen dit bedrijf.

Zie jij jezelf terug in de bovenstaande punten? Solliciteer dan direct op onze vacature op de website

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.