Nu solliciteren

Online marketing & sales stage bij robotica bedrijf!

Functie Online Marketing, Sales
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor
Locatie Zwolle
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 1 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Zoek je een uitdagende stage waarin je direct kunt bijdragen aan het sales proces? Bij dit bedrijf zijn we op zoek naar commerciële stagiairs die allerlei taken in de (online) marketing en sales oppakken!

dit bedrijf is een jong bedrijf en actief in het leveren en integreren van cobots. Een relatief nieuwe techniek waarmee we bedrijven helpen te automatiseren om zo kosten te besparen en mensen beter te kunnen inzetten.

Werkzaamheden

Er zijn voor cobots enorm veel commerciële kansen binnen de industrie en logistiek. En die kansen willen we uiteraard pakken. Om dit te doen hebben we een (online) marketing & sales plan opgezet wat momenteel wordt uitgevoerd. Dit gaat van een nieuwe website en online marketing tot aan het realiseren van goed afspraken bij potentiële klanten. Hierin krijg je als stagiair een belangrijke rol en werk je nauw samen met de commercieel manager en het online marketing team. Samen pakken jullie het hele sales proces aan: van het in kaart brengen van potentiële klanten tot en met de afspraken op locatie. Uiteraard kun je ook mee met de afspraken om te ervaren hoe dit in de praktijk gaat.

Gewenste profiel

We zoeken personen die kunnen aanpakken en goed overzicht houden. Er is veel te doen en dus zijn er veel activiteiten uit te voeren. Hier moet je goed een structuur in kunnen houden. En verder is het uiteraard van belang dat je commercieel kunt communiceren op een prettige manier, zowel schriftelijk als mondeling.

Wat bieden wij

Je wordt begeleid door de commercieel manager en krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Zo werken we samen naar een mooi resultaat. We zijn een jong team waarin je je snel thuis zult voelen.

Interesse? Stuur een bericht met je CV en een korte, maar uiteraard wervende motivatie!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.