Nu solliciteren

HBO marketing meewerkstage in Hengelo OV

Functie Stage Content Marketeer
Opleidingsniveau HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Hengelo OV
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 3 - 9 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 500
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij op zoek naar een stageplek waar jij je helemaal kunt uitleven op het schrijven van teksten voor onze websites en waar je je creativiteit kwijt kunt? Wil je deel uitmaken van een gezellig en informeel team, maar ook jouw bijdrage leveren aan het optimaliseren en het groeien van onze concepten. Heb jij een grote passie om woorden tot leven te laten komen? Kom dan ons Team versterken!

Werkzaamheden

Bij de dit bedrijf word jij één van de schrijvers van alle content voor onze verschillende concepten. Jij bent medeverantwoordelijk voor het creëren van mooie teksten en bedenkt samen met onze business developers nieuwe concepten en content. Je schrijft bijvoorbeeld blogs, landingspagina’s en webteksten met als doel om onze gebruikers op een creatieve manier enthousiast te maken en onze concepten samen tot een groot succes te maken!

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wij zijn een jong en innovatief bedrijf met veel ambitie. Thedit bedrijf ontwikkelt verschillende webconcepten. We streven er naar om elk concept samen naar het hoogst mogelijke niveau te brengen. Onze bedrijfscultuur is informeel en een plek van thuiskomen, wij geloven erin dat je daardoor nog beter je talenten kunt ontwikkelen en benutten.

Wat bieden wij?

Daarnaast bieden we jou een gezellige omgeving waar de tofste ideeën van onze concepten ontstaan aan onze prominente bar met een heerlijk drankje. Naast de lekkere drankjes verzorgen we ook meerdere keren per week gezellige lunches. Op vrijdag tijdens onze vrimibo heb je de mogelijkheid om samen de week af te sluiten met een hapje en een drankje. Verder willen we naast hard werken de sfeer gezellig, gezond en sportief houden. Daarom organiseren we wekelijks verschillende sportsessies, waaronder yoga en boksen en serveren we elke dag lekkere smoothies.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.