Nu solliciteren

Stagiair(e) Projectmanagement Memory – een uitdagende HBO stage waarin je veel kunt leren!

Functie Medewerker Memory Schoolprojecten (GGF)
Opleidingsniveau HBO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Januari/Februari 2022
Stageduur 4 - 7 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 450
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Memory

Memory is gevestigd in Amsterdam. Wij zijn gespecialiseerd in de communicatie tussen jong talent en de arbeidsmarkt. Je kent ons waarschijnlijk wel van grote beurzen als ‘’De Nationale Carrièrebeurs’’ en ‘’De Nederlandse Carrièredagen’’. Naast de beurzen organiseren wij schoolprojecten zoals gratis groepsfotografie op mbo-en hbo-scholen door heel Nederland. organiseren wij verschillende Talentgames en hebben wij een online platform genaamd … waar je alles kan vinden over solliciteren, vacatures en populaire werkgevers, voor meer informatie ga naar: ….

Wie ben jij?

Je volgt een HBO opleiding en je zit in het tweede of derde leerjaar. Jij bent op zoek naar een stage voor de eerste periode volgend schooljaar. Je bent enthousiast, leergierig, flexibel, je werkt punctueel en steekt graag de handen uit de mouwen. Daarnaast heb je een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en je hebt een proactieve werkhouding.

Hoe zien je dagen eruit?

Jij houdt je bezig met het organiseren en plannen van de schoolprojecten op de afdeling GGF. Het grootste project waar je mee bezig bent, is de organisatie en planning van de gratis groepsfotografie op mbo- en hbo-scholen door heel Nederland. Je onderhoudt contact met de scholen, fotografen en zorgt dat alles in goede banen wordt geleid. Daarnaast houd je je bezig met het organiseren van andere projecten zoals bedrijvendagen, workshops en LinkedIn-fotografie.

Verder ondersteun je de afdeling GGF in de dagelijkse werkzaamheden en is er ruimte om je te ontwikkelen op het gebied van projectmanagement. Je maakt deel uit van een team, bestaande uit een projectmanager, een junior projectmanager en een mede-stagiair(e).

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Solliciteren!

Heb jij interesse in deze vacature? Solliciteer dan snel! Stuur je motivatie en cv per e-mail naar schoolprojecten@memory.nl of bel voor meer informatie met tel. 020 – 638 21 46.

Memory Events

Memory Group is marktleider op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie met afstuderende studenten, starters en young professionals. Door ons dagelijks contact weten wij hoe deze doelgroep effectief te bereiken is. Met een database van meer dan 650.000 personen is Memory Group dé schakel tussen jong talent en jouw organisatie!

TalentMatch, dé online tool van Jobnet voor het creëren van talentpools, op basis van selectiecriteria als studierichting, stage- en werkervaring, leidinggevende ervaring en (bijzondere) nevenactiviteiten.
Werkgevers hebben met deze tool de mogelijkheid te matchen met kandidaten uit een talentpool met ruim 40.000 kandidaten.

-Carrière evenementen Memory Events BV organiseert de grootste carrière evenementen van Nederland.

-Met maandelijks ruim 55.000 bezoekers is Jobnet hét online carrièreplatform voor studenten, starters en young professionals.

-Onze recruitmentgames brengen jouw organisatie op een inspirerende manier in contact met absoluut toptalent.

-Memory Group beschikt over een database met 650.000 studenten, starters en (young) professionals.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2022