Nu solliciteren

MEELOOPSTAGE BEDRIJFSKUNDE MANAGEMENT ECONOMIE & RECHT

Functie Project management
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Nieuwegein
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Januari/Februari 2022
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wij zijn een adviesbureau en adviseren bedrijven en instellingen in Nederland bij de verwerving van financiële voordelen. Tijdens deze stage ga je aan de slag met meerdere diensten waarbij je achtergrond met recht, leiderschap en strategie aan de orde komen. Hierbij geef je adviezen over verbetertrajecten. Jij kunt goed het overzicht van het project bewaken en daarmee ondersteuning bieden aan de adviseurs bij het leiden van het project tot de realisatie van belasting- en subsidietrajecten.

Je voert hierbij gesprekken over onze potentiële markt en draagt jouw oplossingen aan bij bedrijfskundige en juridische vraagstukken. Je doet onderzoek en geeft adviezen over structuur van diverse bedrijfskundige/juridische disciplines en zodanig dat deze door betrokkenen kunnen worden overgenomen. Je zorgt hierbij voor een goed overzicht en rapporteert je resultaten in een adviesrapport aan de directie. De werkzaamheden zijn voor onze onderneming van strategisch belang en worden in nauwe samenwerking met het directieteam uitgevoerd. Een hoge mate van zelfstandigheid is hierbij nodig.

Werkzaamheden

Je taken zullen o.a. zijn: - Je helpt om de diverse belasting- en subsidieprojecten in goede banen te leiden. - Je informeert bedrijven en instellingen en zorgt ervoor dat het aanvraagtraject soepel verloopt. - Je werkt nauw samen met onze adviseurs in het belasting- en subsidietraject. - Je stelt documenten op ten behoeve van diverse belasting- en subsidieprojecten en hebt hierbij nauw contact via verschillende kanalen met klanten. - Je maakt de voortgang inzichtelijk in verbetertrajecten.

Gewenste profiel

Functievereisten: • Je volgt de opleiding HBO Bedrijfskunde of vergelijkbare opleiding • Je bent per januari 2022 beschikbaar; • Je bent communicatief vaardig; • Je bent resultaatgericht en gemotiveerd; • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift; • Klantvriendelijke en dienstverlenende houding.

Wat bieden wij

Linders Consultants Fiscaal en Linders Consultants Subsidies. Wij zijn een bedrijf dat constant nieuwe producten en diensten ontwikkelt in het kader van overheidsregelingen die binnen een no-cure-no-pay model in de markt gezet kunnen worden. Wij bedienen op het gebied van innovatie- en steunmaatregelen naast het brede MKB, ook onderdelen van multinationale ondernemingen in Nederland. Momenteel worden voor circa 300 ondernemingen in Nederland opdrachten uitgevoerd. Hierbij kun je denken aan: IT-bedrijven, producenten van machines en apparaten, producenten van consumptiegoederen, ingenieursbureaus, adviesbureaus en zakelijke dienstverleners, nonprofitorganisaties.

Herken je jezelf in bovenstaande stageprofiel, stuur dan je motivatie en CV naar email en vermeld daarbij Meeloopstage Bedrijfskunde Management Economie & Recht. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Jeannette Jansen, Personeel en Organisatie, telefoonnummer: 030-2334685.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2022