Nu solliciteren

Meewerkstage Marketing Communicatie bij dit bedrijf

Functie Marketing Communicatie stagiair
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Nieuwegein
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Januari/Februari 2022
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wij zijn een bedrijf dat constant nieuwe producten en diensten ontwikkelt in het kader van financiële voordelen voor organisaties. Tijdens deze veelzijdige stage maak je kennis met alle facetten van niche markten, waarbij marketing communicatie centraal staat. Je speelt hierbij een belangrijke rol in de voorbereiding. Als bedrijf is ondernemerschap nodig om ideeën uit te proberen, nieuwe diensten en producten te ontwikkelen.

Tijdens je stage breng je de markt in kaart van energiebelasting en energiebesparing voor bedrijven. Je houdt je bezig met de vormgeving en opzet van onze marketing communicatie van onze diensten en ben je betrokken bij alle onderdelen van ons nieuw concept. Je geeft online marketing communicatie advies aan de directie en je gebruikt hierbij jouw web based marketing/social media en sales kennis. Je maakt gebruik van je vaardigheden die je als communicatie professional moet hebben, hoe je onderzoek doet en welke data worden gebruikt. Je leert inzicht te krijgen in de wensen en behoeften van de doelgroep bedrijven en weet dit te vertalen naar een nieuwe dienst en alles wat daarbij komt kijken. Je maakt een beoordeling welke online marketingtrends het beste kan worden ingezet voor onze online dienstverlening en vertaalt de onderzoeksresultaten naar (online) marketing- en communicatieactiviteiten. Jij bedenkt allerlei communicatieconcepten, adviseert over alle middelen die worden ingezet zoals tekst, beeld, video en regisseert het proces eromheen. Hierbij houd jij je bezig met de online positionering van onze nieuwe dienst op social media.

Je bent de spin in het web van deze nieuwe business ontwikkeling. Je rapporteert je resultaten aan de directie.

De werkzaamheden zijn voor onze onderneming van strategisch belang en worden in nauwe samenwerking met het directieteam uitgevoerd. Een hoge mate van zelfstandigheid is hierbij nodig.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Dit bedrijf Fiscaal en dit bedrijf Subsidies. Wij zijn een bedrijf dat constant nieuwe producten en diensten ontwikkelt in het kader van overheidsregelingen die binnen een no-cure-no-pay model in de markt gezet kunnen worden. Wij bedienen op het gebied van innovatie- en steunmaatregelen naast het brede MKB, ook onderdelen van multinationale ondernemingen in Nederland. Momenteel worden voor circa 300 ondernemingen in Nederland opdrachten uitgevoerd. Hierbij kun je denken aan: IT-bedrijven, producenten van machines en apparaten, producenten van consumptiegoederen, ingenieursbureaus, adviesbureaus en zakelijke dienstverleners, nonprofitorganisaties.

Herken je jezelf in bovenstaande stageprofiel, stuur dan je motivatie en CV naar j.jansen@lindersconsultants.nl en vermeld daarbij Meewerkstage Marketing Communicatie. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Jeannette Jansen, Personeel en Organisatie, telefoonnummer: 030-2334685.

Linders Consultants B.V.

Linders Consultants heeft specialisten in dienst op het gebied van BTW, Energiebelasting, Innovatiesubsidies (WBSO, Innovatiebox. Etc.) die een perfecte aanvulling zijn op de diensten van een administratiekantoor en/of accountant in het MKB en/of middelgrote (centrale) overheid. Linders Consultants heeft een brede branchekennis (ICT, Metaal, Productiebedrijven, (Semi)-Overheidsorganisaties, Onderwijs, Stichtingen, Verenigingen). Linders Consultants is in staat om voor ieder type organisatie de relevante besparingsregelingen te interpreteren en aanvragen met succes in te dienen.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2022