Nu solliciteren

(Afstudeer)stage software development bij gave startup in Eindhoven

Functie Programmeur
Opleidingsniveau HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Eindhoven
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 5 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Maxy is een state-of-the-art multi-sided platform die waarde toevoegt voor twee segmenten: leerlingen en rijscholen. Voor leerlingen faciliteert Maxy het vinden van een geschikte instructeur, het plannen van lessen en het volgen van de voortgang. Voor rijscholen zorgt Maxy voor de werving van leerlingen en wordt de administratie, planning en marketing van de rijschool overgenomen. Zo hoeven rijscholen slechts nog te focussen op de leerling. Maxy biedt kwaliteit, overzicht, transparantie en gemak voor de rijscholensector.

Werkzaamheden

Wij zoeken een stagiair - weliswaar noemen we je niet zo - in de richting van software development/ engineering met ervaring in back-end en / of front-end developing. We werken vanuit een Github repository, waardoor we met meerdere mensen aan hetzelfde project, maar aan de verschillende facetten van de website, kunnen werken. De facetten waar we hulp bij zoeken zijn:

Deze facetten worden geïmplementeerd met een oog op UX-design aangezien Maxy erg klantengericht is.Voor het communiceren met back-end services gebruiken we Angular, wat gebruikt maakt van TypeScript waardoor we de code clean en begrijpelijk kunnen houden.Voor het ontwerpen van de back-end services gebruiken we C# en voor het ontwerpen van de front-end services gebruiken we HTML en CSS.Heb je ervaring met Github, Angular, HTML, CSS en C# en ben je overtuigd te kunnen helpen met het implementeren van een van de voorgenoemde facetten? Ben je erg goed in wat je doet en werk je nauwkeurig met een oog op UX-design? Denk je echt iets toe te kunnen voegen aan Maxy? Stuur zeker een mailtje!

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2022