Uitdagende IT Support Engineering stage (Sint-Oedenrode)

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
  • Wanneer
    Ingetrokken 4 - 26 weken 32 - 40 uur per week
  • Opleidingsniveaus
    MBO niveau 3 MBO niveau 4 HBO Associate Degree HBO-Bachelor
  • Stagesoorten
    Meewerkstage
  • Salaris
    € 250 per maand
Taakomschrijving

Ben jij een IT-student en op zoek naar een leerzame en uitdagende stageplek? Ben jij die sterke en energieke persoonlijkheid die goed kan omgaan met hectiek? Kom dan stage lopen op de IT-servicedesk van dit bedrijf!

Werkzaamheden

Tijdens je stage als Servicedeskmedewerker ga jij deel uitmaken van het Servicedesk Team. Vanuit ons hoofdkantoor in Sint Oedenrode ga je aan de slag om eindgebruikers te woord te staan. Je bent niet zomaar een ICT medewerker, je bent een servicegerichte IT'er die graag zijn collega's uit de brand helpt. Jij bent als Servicedeskmedewerker (pro)actief bezig met het bieden van (technische) ondersteuning aan eindgebruikers en hun werkplekken. Dit gebeurt centraal vanuit Sint-Oedenrode, maar incidenteel ook op een van onze andere locaties (Amsterdam, Culemborg, Arnhem). Bij ons mag je een afwisselende stage verwachten waarbij geen enkele dag hetzelfde is en je met alle facetten van IT Support in aanraking komt.

Om eindgebruikers te helpen sta je hen telefonisch, face-to-face en per mail te woord. Je registreert en handelt IT support aanvragen af op een breed terrein. Je bent verantwoordelijk voor het escaleren en het bewaken van meldingen naar andere collega’s of leveranciers. Daarbij onderhoud je de configuratiedatabase, documentatie, gebruikersinstructies en werkinstructies. Ook ben je verantwoordelijk voor het leveren van een bijdrage aan de professionalisering van onze Servicedesk.

Gewenste profiel

Het belangrijkste in deze functie is dat jij je hoofd koel weet te houden. Je raakt niet in de stress wanneer een eindgebruiker een probleem ervaart. Je bent nieuwsgierig en wilt weten wat de oorzaak is. Als stagair van de IT Servicedesk zie je mogelijkheden om processen te verbeteren, dan durf jij deze met je collega’s te delen. We willen groeien en binnen de ICT stappen maken en daarbij hebben we jouw kennis en ervaring bij nodig.

  • Je volgt een ICT-gerelateerde opleiding op MBO Niveau 3 of 4;
  • Goede sociale en communicatieve vaardigheden;
  • Goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Je bent proactief, leergierig en staat er voor open om gecoached te worden door je collega’s’;

Wat bieden wij

Een inspirerende en innovatieve leer- en werkomgeving, waar je elke dag (staand of zittend) werkt achter het mooiste kantoormeubilair van Nederland. Daarnaast is dit een uitdagende functie waarin genoeg ruimte is voor eigen initiatief, groei en persoonlijke ontwikkeling. Verder bieden wij:

  • Een werkklimaat in een dynamische organisatie die kwaliteit uitstraalt en ruimte biedt aan persoonlijke groei;
  • Een mooie kans om je eerste IT-ervaring op te doen in het werkveld en je te ontwikkelen/ontplooien;
  • Een fijn team met gedreven collega’s binnen een informele werksfeer;
  • Een stagevergoeding van 250,- euro per maand;

Welkom bij dit bedrijf!

dit bedrijf (sinds 1896) is met de merken Gispen, Techo en Presikhaaf Schoolmeubelen dé internationale expert op het gebied van kantoorinrichting. Al meer dan honderd jaar ontwerpen, produceren en verkopen we designmeubilair, akoestische- en stoffeeroplossingen en bieden we bijbehorende diensten en service aan. Daarnaast werken bij Ahrend wereldwijd circa 1.600 veelzijdige mensen met uiteenlopende verantwoordelijkheden. Echter, al onze medewerkers hebben één ding gemeen: ze zijn trots op hun werk en het merk waarvoor ze zich inzetten! De passie en betrokkenheid van alle collega’s werkt aanstekelijk. Die sfeer zorgt ervoor dat ook nieuwe medewerkers zich snel thuis voelen bij Ahrend.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Bedrijfsprofiel

  • Micro (1-9)
  • Sint-Oedenrode, Nederland