Nu solliciteren

HR/Office management stage in Amsterdam!

Functie Stagiair HR/Office management
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Januari/Februari 2022
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 450 - 500
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Je kent ons ongetwijfeld van je favoriete evenement of festival! Wij zijn de meest veelzijdige en innovatieve leverancier van lockers als garderobe oplossing op o.a Awakenings, DGTL en Valhalla. Daarnaast verkopen (of verhuren, indien gewenst) wij onze lockers ook aan vaste evenementenlocaties, horecagelegenheden of bedrijven.

Wij zijn de enige locker leverancier met een eigen ontworpen slot en platform, waardoor het mogelijk is om op verschillende manieren elektronische lockers te verkopen. Keyless, cashless en wireless kunnen bezoekers hun spullen opbergen, zonder dat daar dure ICT infrastructuur voor hoeft aangelegd te worden. Bezoekers hoeven zélfs niet meer in te staan om een locker van elockers te huren.

Met onze jarenlange ervaring is de visie ontstaan om vanaf de ticketing tot aan de bar de volledige customer experience te optimaliseren voor bezoekers. Vanuit deze gedachte is Sjef.app gelanceerd. Een platform voor bestellen en betalen in evenementenbranche, maar ook Nederlandse horeca en retail.

Werkzaamheden

Als HR/Office/Finance stagiaire ben jij verantwoordelijk voor het welzijn van iedereen die bij elockers werkt. Niemand grijpt meer mis bij het printpapier en de lunchtafel is nog nooit zo gevarieerd geweest sinds jouw komst! In nauwe samenwerking met onze HR/office manager en finance manager verzorg jij de dagelijkse facilitaire voorzieningen en help je mee met administratieve werkzaamheden.

Hieronder een voorproefje van jouw takenpakket:

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2022