Nu solliciteren

Support hero voor Digital Agency's bij dit bedrijf in Nijmegen!

Functie Support hero
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Nijmegen
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding € 500
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Je bent samen met jouw directe collega's het eerste aanspreekpunt voor digital agency's. Deze bureaus maken de vetste websites voor de mooiste merken. En wij verzorgen de hosting.

Werkzaamheden

Vragen kunnen gaan over het gebruik van ons dashboard en dienstverlening. Maar ook over het debuggen van foutmeldingen op en rond een website. En heb je eenmaal de skills in huis, dan kun je klanten helpen om websites rete snel te maken. Of juist complexe migraties te scripten.

In het team zijn al echte tech skills aanwezig. Daardoor kun je ontdekken in welke richting je wilt gaan ontwikkelen. Is dat bijvoorbeeld meer op het vlak van website performance? Automation van server infra? Of werk je mee aan een zo goed mogelijke klantbeleving in ons dashboard?

Gewenste profiel

Deze stageplaats past goed in de studierichtingen HBO Communicatie Multimedia Design, HBO ICT en Informatica. De voorkeur gaat daarbij uit naar het 3e of 4e leerjaar.

We gaan graag met je in gesprek wanneer je jezelf herkent in (het merendeel van) onderstaande punten:

Wat verwachten wij van jou?

Wat bieden wij

Naast de eerder genoemde persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden hebben wij jou nog veel meer te bieden. Je werkt in een gezellig team waar iedereen gelijkwaardig is, hiërarchie daar zijn we namelijk wars van. Je hebt een fijne werkplek en we bieden je de mogelijkheid om hybride te werken. Bij dit bedrijf werken we met de meest innovatieve technologieën en zijn we echt vakidioten.

Je ontvangt een stagevergoeding van 500,- per maand. Krijgt tijdens je stage een Macbook pro mee en kunt trainingen volgen.

Rootnet

Wij zijn Rootnet, een managed hoster voor Digital Agency's. Onze klanten maken de vetste websites voor de mooiste merken. En wij zorgen dat deze altijd bereikbaar zijn!

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022