Nu solliciteren

Online Marketing & Communicatie - meewerkstage - E-commerce - Rijswijk

Functie meewerkstage online marketing & communicatie
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Rijswijk
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Januari/Februari 2022
Stageduur 4 - 10 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 300
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

* Online Marketing & Communicatie - meewerkstage - E-commerce *

Wil jij alles leren op het gebied online marketing & communicatie binnen de grootste online platformen als Bol.com & Amazon? Wil jij je daarnaast ontwikkelen binnen een dynamische, platte en informele organisatie? Lees dan verder!

Dit ga je leren

Tijdens jouw stage ga je meewerken op marketing en communicatie gebied en zal je direct schakelen met de coördinator van het bedrijf. Je krijgt de ruimte om je bezig te houden met het doen van eigen product-analyses, content optimalisatie (bijv zoekwoorden), uitzetten en monitoren van eigen A-B testen en klantcontact .

Jouw dagen zijn super divers tijdens deze stage. De hierboven genoemde taken lopen door elkaar, daarom ben jij stressbestendig en kan je het overzicht bewaken. Jij schakelt met collega’s, virtual assistants en stakeholders.

Kortom: enorm veel leren en ontwikkelen in een snelgroeiende branche!

Werkzaamheden

Gewenste profiel

· Jij doet een HBO studie in de richting van Marketing en/of Communicatie

Wat bieden wij

Groei jij mee?

Wij staan voor groei, moed en vernieuwing. 3,5 jaar oud en we zijn in de klim naar de top om via verschillend opgezette merken Europa te veroveren op E-commerce gebied. Hierbij hoort een winnaarsmentaliteit en een team dat elkaar verder helpt. Feedback geven aan elkaar binnen een veilige omgeving en groeien van deze interactie is hetgeen waar wij voor staan, voor elkaar, door elkaar.

Kom jij ons versterken? Vertel wie je bent en waarom jij dé stage kandidaat bent die wij zoeken. Solliciteer direct, beperkte plekken!

dit bedrijf

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2022