Nu solliciteren

Stagiair facility management gezocht in Rotterdam!

Functie facility management
Opleidingsniveau MBO niveau 2, MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO-Bachelor
Locatie Rotterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 1 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 250
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dit bedrijf is ’s werelds grootste scheepsleverancier die alles aan boord levert wat je maar kunt bedenken. Haar kantoor in Rotterdam, dit bedrijf NL BV, is op zoek naar een stagiair facility management.

In deze meewerkende stage maak je kennis met de werkzaamheden die bij deze veelzijdige functie komen kijken. Naast eventuele eigen opdrachten zijn er veel dagelijkse taken en uitzoekwerk waarbij je de facility manager kunt ondersteunen. Het is een bijzondere werkomgeving door de combinatie van kantoor en magazijn waardoor je echte werkervaring op doet in het veld.

Werkzaamheden

Het opstellen van plannen zoals:

* Sleutelplan * Onderhoudsplan * Energieplan

Gewenste profiel

Wrist Klevenberg Ship Supply

Wrist 's werelds grootste scheepsleverancier en coördineert wereldwijde activiteiten via regionale centra in Europa, het Verre Oosten, het Midden-Oosten en Noord-Amerika.

Onze 30 locaties en meer dan 300 partnerschappen met lokale leveranciers overspannen de zeeroutes van de wereld en zijn gebaseerd op het voldoen aan de huidige eisen van alle scheepseigenaren en -exploitanten en de offshore-markt.

Wij bieden een 24/7/365 service voor elke maritieme en offshore operatie, inclusief landoperaties. Wij zijn een full-serviceprovider, inclusief de behandeling van goederen van eigenaren, scheepvaart, luchtvracht en aanverwante maritieme diensten, die kunnen voldoen aan de eisen van zowel multinationale organisaties als kleine lokale bedrijven.

We zijn er trots op dat we het onze klanten gemakkelijk maken om hun benodigdheden te ontvangen, waar ze ook nodig zijn, efficiënt en tegen de best mogelijke prijs - dit is ingekapseld in onze missie:

Deskundige zorg - het leven van onze klanten op zee beter maken!

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-4-2022