Nu solliciteren

Uitdagende allround creative fashion stage in de modebranche!

Functie ALLROUND CREATIVE FASHION STAGIAIR(E)
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 32
Beschikbaarheid Beschikbaar per Juni/Juli 2022
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 300
Salaris opmerking MBO’ers € 300,- bruto o.b.v. 40 uur HBO’ers € 400,- bruto o.b.v. 40 uur
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

‘Ben jij leergierig en proactief? En wil je graag ervaring opdoen in de modebranche? Dan zijn wij op zoek naar jou!’ Gerry Weber is een internationaal damesmodemerk met de labels Gerry Weber, Taifun en Samoon. Gerry Weber staat voor een uitstekende kwaliteit, service en klantgerichtheid. Onze organisatie heeft inmiddels meer dan 40 House of Gerry Weber filialen en velen shop in shops. Ons hoofdkantoor is gevestigd in het World Fashion Centre in Amsterdam. Wij werken hier met een jong, klein en gezellig team. Voor ons marketing en merchandise team zijn we op zoek naar een allround creative fashion stagiair(e) .

Werkzaamheden

Functieomschrijving

Als stagiair(e) ondersteun je onze marketing – en merchandise afdeling. Hierdoor krijg je een brede inkijk in ons internationale modemerk. Denk hierbij aan: het bijhouden van social media, de ontwikkeling en het beheer van voorlichtings- en promotiemateriaal, het verzorgen van commerciële activiteiten en de evaluatie van evenementen en acties voor onze klanten. Je houdt je bezig met het analyseren van verkoop- en voorraadgegevens, budgetteren en het voorbereiden en uitwerken van de inkoop. Ook het reguleren van afprijzingen en begeleiden en uitwerken van inventarisaties behoren tot jouw takenpakket.

Gewenste profiel

Functieprofiel

Wat bieden wij

Wij bieden jou een uitdagende en leerzame stage in een omgeving waar alles mode ademt! Jouw ontwikkeling vinden wij belangrijk en daarom krijg je uiteraard persoonlijke begeleiding en is er ruimte voor een passende stageopdracht. Tevens bieden wij jou een stagevergoeding.

Enthousiast geworden?

Herken jij je in bovenstaand profiel? Stuur dan snel jouw CV en motivatiebrief naar vacature@gerryweber.nl o.v.v. Allround Creative Fashion Stagiair(e)

Gerry Weber Nederland B.V.

Word jij onze nieuwe stagiair(e)?
Ben jij leergierig en proactief? En wil je graag retail support ervaring opdoen in de modebranche? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Gerry Weber is een internationaal damesmodemerk met de labels Gerry Weber, Taifun en Samoon. Gerry Weber staat voor een uitstekende kwaliteit, service en klantgerichtheid. Onze organisatie heeft inmiddels meer dan 40 House of Gerry Weber filialen en 70 shop in shops.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in het World Fashion Centre in Amsterdam. Wij werken hier met een jong, klein en gezellig team.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 31-7-2022