Nu solliciteren

Stage sales beschikbaar bij dit bedrijf in Hilversum!

Functie Lead Development Specialist
Opleidingsniveau MBO niveau 1, MBO niveau 2, MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie Hilversum
Uren per week 16 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Juni/Juli 2022
Stageduur 3 - 24 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding € 250 - 2000
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dit bedrijf is sinds 2005 gespecialiseerd in zakelijke leadgeneratie telecom en IT en beschikt daardoor over de meest waardevolle data van Nederland. Hierdoor werken wij al jaren voor meest gerenomeerde bedrijven in deze branches.

Werkzaamheden

Als Lead Development Specialist benader je potentiele zakelijke klanten, met als doel om afspraken te maken voor de accountmanagers van de grote Telecom en IT bedrijven van Nederland. De contactpersonen waarmee je in gesprek bent zijn veelal beslissingsbevoegden zoals: directie, CEO’s, CFO’s en IT managers. Daarnaast denk je met het team en de opdrachtgever mee, om tot het beste resultaat te komen en wil je in je gesprekken alles te weten komen wat van belang is om de database te vullen.

Doordat dit bedrijf een zeer rijke database heeft opgebouwd, en we deze heel efficiënt inzetten, kom je warm binnen en heb je op het moment contact dat het voor de prospect relevant is. Door de trainingen en persoonlijke begeleiding die we je bieden, zal je de kans krijgen om je commerciële talenten verder te ontwikkelen. De sterke commerciële basis die je bij ons ontwikkeld hebt, zal voor de rest van je verdere carrière erg waardevol zijn.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Interesse? Bel ons op 085-4013548 of stuur je CV naar info@leadwijzer.nu

Leadwijzer

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 31-7-2022