Nu solliciteren

Stage sales en Marketing beschikbaar bij dit bedrijf in Hilversum!

Functie B2B Lead Creator
Opleidingsniveau MBO niveau 1, MBO niveau 2, MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie Hilversum
Uren per week 16 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Oktober/November 2022
Stageduur 3 - 24 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding € 250 - 1500
Salaris opmerking Standaard stagevergoeding bedraagt 250,- per maand. Daarnaast krijg je 50 per afspraak die je maakt.
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Stage mogelijkheden bij dit bedrijf

Een stage bij dit bedrijf bestaat uit twee delen. Enerzijds ga je de fijne kneepjes van de functie van B2B Lead Creator leren. Daarnaast is er ruimte voor het opzetten en uitvoeren van een project die past bij jouw opleiding en die waarde creëert voor ons bedrijf. Aan het einde van je stage heb je een hele waardevolle basis van verkooptechnieken opgebouwd, een relevant stage project afgerond én je bent onderdeel geworden van ons gezellige team!

Wat is dit bedrijf?

Dit bedrijf is een direct marketing bedrijf gebouwd op een rijke database. Wij zorgen ervoor dat onze opdrachtgevers in contact komen met hun ideale prospect. Dit doen wij door onze zeer rijke database heel efficiënt in te zetten. Wij weten precies welke bedrijven wanneer in de markt zijn en of ze passen bij de wensen van onze opdrachtgevers. Daardoor kom je als B2B Lead Creator warm binnen en bel je op het moment dat het voor de prospect relevant is. Door de trainingen en persoonlijke begeleiding die we je bieden, zal je de kans krijgen om je commerciële talenten verder te ontwikkelen. De sterke commerciële basis die je bij ons ontwikkeld hebt, zal voor de rest van je verdere carrière erg waardevol zijn.

Werkzaamheden

Wat doet de B2B Lead Creator?

Als B2B Lead Creator creëer je kansrijke leads voor onze opdrachtgevers. Dit doe je door telefonisch potentiële zakelijke klanten te benaderen. Je spreekt vooral met directie en IT-managers. Je wilt je in gesprekken alles te weten komen wat van belang is om de database te vullen. Ook denk je met het team en de opdrachtgever mee om tot het beste resultaat te komen. Daarnaast krijg je natuurlijk een stagevergoeding en een leuke bonus per afspraak!

Wat voor extra stage opdracht kun je doen? dit bedrijf is een groeiend bedrijf en kijkt continue naar mogelijkheden voor nieuwe branches of producten. Laten we vooral samen kijken naar een voor project die past bij de studie en die waardevol is voor ons. Een paar ideeën:

– Marktonderzoek/haalbaarheid voor nieuw product

– Marketingplan en imago onderzoek

– Opzetten sales plan

– Businessplan uitwerken

– Launch plan voor nieuw product

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Interesse? Bel ons op 085-4013548 of stuur je CV naar info@leadwijzer.nu

Leadwijzer

Wat is LeadWijzer? LeadWijzer is een direct marketing bedrijf gebouwd op een rijke database. Wij zorgen ervoor dat onze opdrachtgevers in contact komen met hun ideale prospect. Dit doen wij door onze zeer rijke database heel efficiënt in te zetten. Wij weten precies welke bedrijven wanneer in de markt zijn en of ze passen bij de wensen van onze opdrachtgevers. Daardoor kom je als B2B Lead Creator warm binnen en bel je op het moment dat het voor de prospect relevant is. Door de trainingen en persoonlijke begeleiding die we je bieden, zal je de kans krijgen om je commerciële talenten verder te ontwikkelen. De sterke commerciële basis die je bij ons ontwikkeld hebt, zal voor de rest van je verdere carrière erg waardevol zijn.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-11-2022