Uitdagende onderzoeks-stage vlakbij Utrecht!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
  • Wanneer
    Ingetrokken 16 - 22 weken 32 - 40 uur per week
  • Waar
  • Opleidingsniveaus
    HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor WO-Master
  • Stagesoorten
    Afstudeerstage
  • Salaris
    € 250 per maand
    Bruto o.b.v. 5 dagen per week
Taakomschrijving

Ben jij het onderzoeks-talent dat staat te trappelen om zijn kwaliteiten Ă©n zichzelf te ontwikkelen. Mooi, want dat is wat je bij dit bedrijf gaat doen!

Al meer dan 10 jaar betrekken wij met ons aanbod duizenden directeuren, ondernemers en professionals bij de vraag: “Wie zijn wij als mens?” We geloven dat wij als mens niet losstaan van de natuur, maar er innig mee verbonden zijn. Dat de crises die we om ons heen zien, over onszelf gaan. Over ons vermogen ons te verbinden én over de vraag: “Wie moeten wij worden op weg naar een duurzame toekomst?” 

Jaarlijks organiseren we zo’n 60 programma’s voor directeuren, ondernemers en professionals. Programma’s waarin gelijkgestemden bijeenkomen om vanuit verschillende invalshoeken de bovenstaande vragen te onderzoeken.

Onze startdatum is flexibel, mail gerust.

Werkzaamheden

Je wordt onderdeel van een team van vijf collega’s. Jij zal je voornamelijk richten op het onderzoek maar er zal meer van je gevraagd worden. Aangezien we met een klein team zijn, zal je meedenken over allerlei thema's (van marketing tot aan de productie van events).

Dit verwachten we van jou:

Een kwalitatief onderzoek waar we daadwerkelijk wat mee kunnen.

Gewenste profiel

Je houdt van leren en gaat gretig in op uitdagingen. Je kunt uitstekend zelfstandig werken, bent vindingrijk, maakt handig gebruik van beschikbare kennis en technologie. Loop je toch vast? Dan ga je niet bij de pakken neerzitten; jij trekt aan de bel en gaat met ingewonnen advies weer voortvarend aan de slag.

Je bent benieuwd. Kijkt met een open blik naar jezelf en naar anderen of dat nu collega’s of deelnemers zijn. Maar hoe leuk je het ook hebt met je collega’s, doelgericht als je bent, houd je altijd een oog op de planning. Want jij stelt deadlines, weet ze te bewaken én te behalen.

Wat bieden wij

Herken jij jezelf in dit profiel? Dan ben jij wellicht de collega die we binnenkort verwelkomen op Buitenplaats Doornburgh. Stuur je motivatie en cv naar ons op. Kun je niet wachten om ons te spreken of heb je een vraag, bel gerust: ….

Je stage vindt plaats in een groene oase aan de Vecht: Buitenplaats Doornburgh in Maarssen, aan de rand van Utrecht. Midden in het groen ligt een voormalig vrouwenklooster waarin vandaag de dag kunstenaars en ondernemers vertoeven. Zonder enige overdrijving een paradijs om te mogen werken!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Bedrijfsprofiel

  • Entertainment / Events
  • Klein (10-49)
  • Maarssen, Nederland